Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ti mit gondoltok erről a...

Ti mit gondoltok erről a helyzetről ami most körülöttünk van?

Figyelt kérdés
Clostybegis hónapom van, igaz uh követés elmarad, de hőmérőzöm plussz tesztelek és a második hónap sikeres mivel lett peteérésem! Most kéne az ultrogestant elkezdenem! De hallottam olyat, h felelőtlen az aki most babát akar! Az lennék? 5év és három vesztés után 1év pokoli sok vizsgálat után amikor ugymond most van remény?
2020. márc. 16. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok egy pikkpakk teherbeesős típus, biztosan most is mindent megtennék a siker érdekében.

Vigyázz magadra, magatokra és szerintem legalább próbáljátok meg!

(Mindkétszer Clostylbegittel lettem terhes, uh követéssel, többször is volt peteéresem, mégsem jött össze egy csomószor.)

2020. márc. 16. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják kb 3 hónap lesz a lecsengése. Ha esetleg addig teherbeesnék és nem jutnék el terhesgondozásra 3 hónapig, valószínű nem dőlne össze a világ. Ha fontosabb vizsgálat van vagy gond lenne, úgyis ellátnak. A legijesztőbb része a történetnek az, ha terhesen be kell feküdni a kórházba.

Amúgy én épp most akartam vizsgálatokat kérni, mert nekünk se akar összejönni és lám, most fogadni se fogadnak az orvosok.

2020. márc. 16. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem felelőtlennek magunkat mi sem, amiért tovább próbálkozunk. Harmadik baba lesz, nem szeretnénk nagyobb korkülönbséget köztük. Nem állhat meg az élet, csak lelassulunk kicsit.
2020. márc. 16. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
De jo ezeket olvasni! Igazatok van, lehet ebben a zűrzavarban leszünk babásak! Mindenkinek ezt kívánom 🙏
2020. márc. 17. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szívetek joga, ha bevállaljátok a rizikót. Oké, hogy lehet 3 hónap múlva vége is lesz a járványnak, de utána szerintetek pikk-pakk helyreáll az egészségügy? Kb 1 év lesz. Eleve idős orvosok dolgoznak az egészségügyben, őket nehéz lesz pótolni, az egészségügynek nem lesz hirtelen pénze, amit felemésztett a hirtelen jött fertőzött betegek kezelése.
2020. márc. 24. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekem 3 éve halt meg a babám kórházi mulasztás miatt... Sajnos ilyen mindig volt és mindig lesz... Nem tartom felelőtlennek legalább nem engednek be mindenféle éces kvát a rendelésre és most kivételesen odafigyelnek a higéniára...
2020. máj. 9. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!