Fura a menstruációm, mi állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
9én kellett volna megjönnie, rendszeres 28 napos a ciklusom erős görcsökkel és nagy alvadt vér darabokkal, 5 napig szokott tartani ebből az első 3 nap durván erős és napi 4-5 flektorral bírom, hajnalban pedig forróvizes kádban éjszakázom ugyszint flektorral. Évek óta így van sajnos . Na de most .5.én elkezdtem barnázni és görcsölni egésszen 8.aig (sosem volt még menstruáció elött barnázásom) 8.a este rendessen megjött a menstruációm vagyis azthiszem, de nem olyan brutál görcsökkel mint szokott és nem brutál alvadt vérrel, viszont a szaga is megváltozott.
Volt így valaki?ha igen mi volt vele?
Nem, nem megyek nőgyógyászhoz sem sürgösségire mert nem foglalkoznak velem, folyton csak azt nyögig hogy ez normális, de tudom hogy nem..
2020. febr. 9. 20:06
11/11 A kérdező kommentje:
Csináltam teszzet és negatív lett. Ma vagyok ciklus 29 nap. Tegnap kellett volna mégcsak megjönnie
2020. febr. 10. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!