Már 10 napja késik a menstruációm, néha émelygek szédülgök, még mindig bő folyásom van, a hőm napok óta 37.2. Mi lehet a háttérben?
Szia
Ne haragudj de te tényleg nem voltál még nődokinál? Csak azt nem tudom megérteni hogy lehet az, hogy te babát szeretnél és még soha nem vizsgáltattad meg magadat, se egy rákszűrés se semmi más. Azért nem mentél mert félsz a vizsgálattól? Nem kell félni tőle, nem egy kellemes dolog de ki lehet bírni. Minden nőnek el kellene mennie évente min 1× . Én, ha nincs semmi bajom akkor is elmegyek. Ez nekem is fontos, így biztosan tudom hogy egézséges vagyok. Tedd meg magadért és a születetndő babádért.
Szia!
Enis pont ilyen helyzetben vagyok, mint te. Bar en mar tobbszor is voltam dokinal. Ne felj, nem fog fajni. Egy kicsit kellemetlen, de vigyazznak Rad! En sajnos januar 4-ere kaptam idopontot, ugyhogy varnom kell. De drukkolok neked! Gyujtsd ossze minden erodet, es menj orvoshoz! Addigis vigyazz magadra, vagy lehet, hogy magatokra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!