Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már 10 napja késik a menstruác...

Már 10 napja késik a menstruációm, néha émelygek szédülgök, még mindig bő folyásom van, a hőm napok óta 37.2. Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés
Már írtam kérdést..Tanácsotokra csináltam egy újabb tesztet ami úgyszint negatívat mutatott.Kétségbe vagyok esve mert már 10 napja késik a menstruációm néha émelygek szédölgök még mindíg bő folyásom van a höm napok óta 37.2 .Orvoshoz félek elmenni mert még sose voltam.kérlek ha tudtok segítsetek.És írjon aki hasonló szituban van ill volt mint én!köszönöm szépen.
2007. dec. 22. 02:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ne haragudj de te tényleg nem voltál még nődokinál? Csak azt nem tudom megérteni hogy lehet az, hogy te babát szeretnél és még soha nem vizsgáltattad meg magadat, se egy rákszűrés se semmi más. Azért nem mentél mert félsz a vizsgálattól? Nem kell félni tőle, nem egy kellemes dolog de ki lehet bírni. Minden nőnek el kellene mennie évente min 1× . Én, ha nincs semmi bajom akkor is elmegyek. Ez nekem is fontos, így biztosan tudom hogy egézséges vagyok. Tedd meg magadért és a születetndő babádért.

2007. dec. 22. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Szia!ha jol sejtem te még elég fiatal vagy,ha nem mersz elmenni a dokihoz.akkor hogy akarsz babát? ami jeleket leirtál,az nagyon terhességre utal.szerintem vegyél egy tesztet,és mennyél orvoshoz.a te érdeked is és a babádé.tul lehet élni a nődokit.elég kellemetlen érzés,de szerintem ennyit megér az egészséged.
2007. dec. 22. 19:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Enis pont ilyen helyzetben vagyok, mint te. Bar en mar tobbszor is voltam dokinal. Ne felj, nem fog fajni. Egy kicsit kellemetlen, de vigyazznak Rad! En sajnos januar 4-ere kaptam idopontot, ugyhogy varnom kell. De drukkolok neked! Gyujtsd ossze minden erodet, es menj orvoshoz! Addigis vigyazz magadra, vagy lehet, hogy magatokra:)

2007. dec. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!