Műtétes befejezés Németországban, hogyan?
Szia!
Nekem volt. 6 hetesen nem látszott semmi, csak az emelkedett hcg. Egy hetet, vártunk, nem történt semmi. Az orvosom rám bízta a döntést, hogy várok még, hogy magától távozzon (max 2 hét azt mondta) vagy pedig műtét. A műtétet választottam, mert rá 2 hétre volt az esküvőnk és nem akartam tovább várni és szenvedni, csak le akartam tudni.
Reggel 8-ra kellett bemennem a kórház szülészetére, ahol egyébként a nőgyógyászom a szülészorvos. Éhgyomorra, illetve reggel 6-kor be kellett vennem még otthon egy tablettát (ami nem tudom pontosan, hogy mi). Szóval beértem a kórházba, bekísértek egy szobába, ahova először jött az altató orvos, majd a nőgyógyász és megbeszéltünk mindent, aláírtam a kötelező papírokat. Kaptam kórházi hálóinget, átölöztem és eltoltak a műtőbe. Altatás, műtét, majd megőrző, végül vissza a szobába. Kaptam anti D injekciót, rámnézett az orvos, még feküdtem egy kicsit és délután 2-kor mentünk is haza.
Egy pár papucson kívül semmit nem kellett vigyek és még ebéddel is kínáltak. A férjem végig a szobában várt.
Ha még kérdésed van szívesen válaszolok! Kitartás kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!