Elhalt terhesség okai?
Akinek missed ab mütétje volt.
Vagyis elhalt terhessége volt.
Neki az orvos mit mondott hogy miért volt?
Mi okozta, vagy ki volt vizsgálva az oka? Utána sikeres volt a terhessége?
Mindent meghallgatok
Köszönöm
Látom decemberi a kérdés, de ha nem gond válaszolok.
Nekem első baba 8 hónapra jött össze, de 8-9 hetesen megállt a fejlődésben, nem volt szivhang. Missed ab. Mondtak mindenfélét. Lehet ez, lehet az, akár vírus, genetikai stb. Utána csak nem jött össze a terhesség, éreztem, h nem véletlenül veteltem el, az nem lehet h nincs oka. Elköltöztünk, új háziorvos, furán éreztem magam, gyengenek, hajam hullott, fáradt voltam, mintha össze akarnék esni. Pedig aktívan sportoltam! Elkuldött egy rutin vérvetelre, TSH lekéréssel pluszban. Hát bejött a gondolata. Pajzsmirigy alulműködés, ami miatt simán lehetett a vetélés. Hiába voltam ilyen olyan menő nőgyógyásznál,mivel emellett rendszeresen menstruáltam, és uh-n semmi nem látszott, leráztak.... Még csak hormon vizsgálatot sem rendelt egyik sem!
Nekem bejött a megérzés, hogy nem tudtam elfogadni, hogy nem sikerül, tudtam, hogy valami nem stimmel!
Szia. Köszönöm szépen.
Ott tartok most hogy elküldtek hormonviszgálatra, holnap kapom meg a 21 napi eredményemet. Szerdán megyek vissza a nőgyógyászhoz.
Most azt furcsállom, hogy mütétt óta, 2 hónap elteltével a mensi előtt nem fájnak a melleim.
Pedig eddig mindig fájtak. Lehet nincs összefüggés, de majd megemlítem ezt is.
Szép napot
Majd írd meg, hogy alakult az eredmény! Remélem minden rendben lesz!
Szerintem nem annyira mérvadó a mellfeszülés. Nálam pl.nagyon változó,egyik hónapban van, másikban nincs.Lehet még kell idő helyrerázódik a ciklusnak. Ez hamar is lehet, de akár több hónap.
A hormon eredményekről annyit, h az LH, Fsh, stb.az adott hónapra vonatkozik, attól is függően, volt e ovuláció. Mindenesetre valamennyire támpontot adhat. Ha lesz Tsh eredmény, a lényeg, h jó ha 2 körül van.
Remélem kicsit segíthettem!
Kitartás!
Nekem azóta van 3 gyerkőc, sokat segített ezek megértése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!