Nem! Biztos vsn olyan "doki" aki egy aluljáróban is megcsinálja!!!
Ne haragudj, de érthetően tedd fel a kérdést!
Arra vagy kíváncsi h a műtét előtt/ után bent kell e maradni, vagy hazajöhetsz?
2019. nov. 28. 18:07
2/15 A kérdező kommentje:
ne haragudj de te meg tanulj meg kevésbé indulatosan kommunikálni mert nem igazán erősséged ;)
Szóval igen, mindenképp bent kell-e maradni estére, vagy pár órán belül is megvan a dolog és lehet haza menni.
2019. nov. 28. 18:32
3/15 anonim válasza:
Ha nem szültél, akkor be kell feküdni előzőnap
Ha szültèl, akkor ambulánsan is megcsinálják
2019. nov. 28. 19:18
4/15 anonim válasza:
Hát nekem tavaly masujban volt Missed ab. 7 hetesen halt el.
Reggel 7re kellett mennem, 2kor mehettem is a dolgomra.elotte mem szültem. Bár pont véreztem már azt mondták h akkor nem tagitanak ha verzek.
Péterfyben volt Pesten.
2019. nov. 28. 19:30
5/15 anonim válasza:
Igen be kell. Reggel mesz be, délután mehetsz haza. Írj privatba ha kérdésed van.
2019. nov. 28. 20:53
6/15 anonim válasza:
Én úgy tudom missed ab-hoz nem kell befeküdni, mert az a befejeztlen vetélés orvosi neve.
A műszeres befejezéshez viszont be kell feküdni.
2019. nov. 30. 13:50
7/15 A kérdező kommentje:
mert mi a különbség a műszeres befejezés és a missed ab között?
2019. dec. 2. 09:57
8/15 anonim válasza:
A műszeres befejezés esetén, kikaprják a méhed nyálkahártyáját, természetellenesen tágítják a méhszájat, egy felesleges procedúra. Ez, otthoni körülmények között is természetes módon lezajlik, vérzéssel, görcsökkel jár. Olvass utána, ha otthon, méltó körülmények között szeretnél búcsúzni a babádtól, mert kissé ijesztő lehet a vér mennyiség, laikusnak.
2019. dec. 2. 12:11
9/15 anonim válasza:
8as ne írj már hülyeséget. Az orvos nem hülye, látja ha maradt bent valami. És azt bizony ki kell szedni. És nem otthon a fürdőben várni a csodát.
2019. dec. 2. 13:39
10/15 anonim válasza:
És igen, ha nem szultel előző este be kell feküdni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!