Mit vittetek be a korházba amikor túlhordás miatt be kellett feküdni a korházba? Mibe voltatok?
Figyelt kérdés
Pizsibe voltatok egész nap,vagy kényelmes ruciba?Holnap kell befeküdnöm.2017. febr. 2. 13:17
1/5 anonim válasza:
Kényelmes hosszú nadrágba és pólóba voltam, ahogy a szülés után is.
Könyvet vittem és a horgolós cuccaimat.
2/5 anonim válasza:
Én is túlhordtam 5 nappal. Aznap reggel indult, amikor be kellett feküdnöm. Így egyből szülőszoba. Remélem neked is megindul. Jó babázást! :)
3/5 anonim válasza:
Én világos melegítő alsóba, és fehér/világos pólóba. A szobában is mindenki melegítő+póló kombinációban volt, hálóingben, pizsamában semmi.
4/5 anonim válasza:
Mind a két gyerekemet túlhordtam, de szerencsére nem kellett befeküdni. Kényelmes ruhát vinnék, amiben otthon is vagyok, pamutnadrág, póló, puha zokni, egy felső a hátadra, ha a folyosóra ki kell menni. Nálunk borzasztó meleg volt a szobákban.
5/5 anonim válasza:
Legings és kényelmes egyberuha,én otthon is elsősorban ilyen ruhákban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!