Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlhordás esetén mikor kell...

Túlhordás esetén mikor kell általában kórházba feküdni?

Figyelt kérdés
Már betöltöttem a 40-ik hetet,így naponta kell CTG-re járnom. Azt halottam olyankor befektetik a kismamát,ha nincs aki hordja a vizsgálatokra.
2010. márc. 3. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tömegközlekedéssel jártam, még tavaly januárban.

Jó nagy hó volt, minden csupa jég...bevallom kicsit féltem, mi lesz ha véletlenül elesek.

Munka után, általában a párom jött értem kocsival.

Január 11-re voltam kiírva, mivel a babával minden rendben volt, sikerült egy hét hosszabbítást kikönyörögnöm, amiből a végén 13 nap lett(persze, minden nap CTG)

24-én szombaton kellett befeküdnöm, s mindenféle próbálkozás (tabletta, zselé,oxitocin terhelés) után végül 28-án császárral született meg a kisfiam. Szóval rendesen túl hordtam:)

De ez nem minden kórházban van így, általánosságban a 6. túlhordott nap után be kell feküdni!

De szerintem ne aggódj, nagyon sokan túl hordják a babát 3 vagy 4 nappal (ez teljesen normális)

2010. márc. 3. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én magamba jártam kocsival igaz 5 percre van a kórház!betöltött 41hétre fektetek be és másnap meglett a babám!!
2010. márc. 4. 09:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 héttel hordtam túl a babám és nem fektettek be. Szerintem kérdezz rá az orvosodra, ez sokmindentől függhet. Lehet, hogy ott, ahol te fogsz szülni ott sem szoktát befektetni a kismamákat, csak ha nagy baj van.
2010. márc. 4. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Betöltöttem a 40. hetet, nekem azt mondta az orvosom hogy aznap amikor betöltöm a 41. hetet infúzióval indítja. Nem kell befeküdni, de 2 naponta kell bejárnom ctg-re.
2010. márc. 4. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Én még nem vagyok túlhordásban, szombaton töltöm a 40. hetet. Pont tegnap mondta a dokim, hogy 4 nap túlhordás esetén befektetnek a kórházba. Ami nálam azt jelenti, hogy jövőhét csüt-ön kell a kórházba feküdnöm, de azt is mondta, hogy akkor csüt-ön megszülünk! :o)
2010. márc. 4. 11:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Én tegnap töltöttem a 40-ik hetet,de az én dokim csak annyit mondott hogy várakozunk,meg hogy ma,péntek szombat vasárnap CTG. A gondom az hogy most már a kórházba kell járnom CTG-re ami nagyon messze van. Tömegközlekedéssel kb 1óra. Eddig a magánrendelésére jártam,ami sokkal közelebb van. Autónk nincs,a páromnak dolgoznia kell. Eddig is egyedül jártam,nem volt vele gondom de most félek egyedül elindulni olyan messzire.
2010. márc. 4. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Elmondtad az orvosodnak hogy nincs kísérőd? Ha beszélsz vele talán befektet. Én a helyedben megpróbálnám. Jobb helyen lennél ott és egy-két napon belül úgyis történik már valami.
2010. márc. 4. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszéld meg a dokival hogy nem igazán tudsz bejárni fektessen be.

Ott nagyobb biztonságban lennétek!

Könnyű szülést!

35 hetes km

2010. márc. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!