Szerintetek lehet ilyesmi? Én csináltam valamit?
Az első ultrahangon derült ki, hogy a babánknak nincs szívhangja, valószínűleg soha nem is volt. Rá 2 hétre beindult a vetélés, normálisan zajlott, nem kellett műszeres befejezés. Az orvosom az mondta, hogy sajnos elég sok ilyen eset van az első trimeszterben, ilyenkor ha valamilyen rendellenesség lép fel, a természet szelektál.
Viszont!
Pár napja a barátnőm ment nőgyógyászhoz és rákérdezett (kíváncsiságból), hogy szerinte mi lehet az oka annak, ha nincs szívhang, elhal a terhesség. Azt mondta neki, hogy kb. valamilyen fertőzés, felfázás lehet az ok.
Azóta töprengek, mivan ha én csináltam valamit és emiatt történt? :(
Mikor elkezdtük a babát tervezni, 2x sétáltam hideg vízben a tengerparton. Nem fürödtem a vízben. Ez kb. a fogantatáskor történt.
Az egész terhesség alatt nem volt semmilyen természetellenes folyásom, főleg nem vér vagy ilyenek. Csupán vetéléskor, előtte semmi. Nem voltam megfázva sem.
Nem dolgoztam sokat, csak a szokásos házi teendőket. Nem emeltem nehezet.
Szerintetek lehetett fertőzés? De minden panasz nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!