Romed teszt vagy valami ilyesmi nevű tesztet csináltam ma de kiértékelése lehetetlen eredmény lett vagy nem is tudom?!
Figyelt kérdés
Most vagyok ciklus 33.napján sose késett ennyit!!! Cikluson 12.napján és 21.napján is kétszer is belémélvezett a párom és lassan egy hete hogy meg kellett volna jönnie (29 napra max megszokott jönni)de se mindjárt megjön érzés se semmim nincs az ég világon!!! Eddig mindig volt és meg is jött rendesen szóval nemtudom...csináltam ma egy tesztet most délutáni pisivel de a k-csiknak is is csak a fele jött ki a tesznecsiknal semmi.Akkor most mitől késik ennyit,tuti nem vagyok terhes ugye???2016. dec. 30. 15:29
1/3 anonim válasza:
Csinálj egy másik tesztet!
21. ciklusnapi együttlétből még akkor is lehet pozitív teszt később, ha most negatív lenne még.
2/3 anonim válasza:
Inkább vegyél egy másik tesztet, lehet, hogy csak hibás a teszt.
Ha a 21. ciklusnapon estél volna teherbe, azt még nem is feltétlenül mutatja ki.
Vegyél érzékeny tesztet és reggeli vizeletből csináld meg.
3/3 anonim válasza:
Ha nem akarsz terhes lenni védekezzetek!
Csinálj másik tesztet.Ez lehet hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!