Tetette már valaki meddővé magát külföldön innen?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van pár ország ahol lehet. Valaki volt már? Nincs gyerekem, és nem is lesz. 27 éves nő vagyok.
Ha valakinek van tapasztalata, akkor megköszönném. Mennyi idő, hol, mennyire fáj, mennyi idő után lehet szexelni punciba, stb.
2019. okt. 25. 15:33
11/14 anonim válasza:
Úgy valóban nem sok értelme, ha tanácsot vársz én a helyedben még nem csináltatnám meg. Nekem már vannak gyerekeim és férjem, csak tudjuk hogy többet nem akarunk. Szerintem ha lesz komoly kapcsolatod, majd kitalàljátok hogy legyen.
12/14 anonim válasza:
Én is azt gondolom hogy majd akkor lesz értelme ha tartós kapcsolatod lesz és nem kell a gumi.
13/14 A kérdező kommentje:
Van kapcsolatom, neki van egy gyereke. Vele gumi nélkül csinálom meg van egy partnerem, akiben szintén megbízom.
2019. okt. 26. 15:35
14/14 anonim válasza:
Ez engem is erdekel. Tulajdonkeppen konkretan mit csinalnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!