A vetélés így is úgy is megtörténik?
Ha az embrió életképtelen, előbb vagy utóbb megtörténik a természetes vetélés/kidobódás?
Mennyi az esélye annak, hogy nem szükséges műtéti beavatkozás, tehát magától lefolyik az egész (ha lassabban is) rendben?
Én 5 napig véreztem. Az utsó három már igen erős volt. A kórházba induláskor kb reggek 8kor már éreztem kisebb 5-10 perces fájásokat. Míg vártam az aneszteziológusra, meg úgy az egész művi befejezésre lezajlott magától. Ekkor kb délután 3 volt. Mondtam is a férjemnek, hogy ha pici fájasok is, de ezek már a tolók.
A wc-ben el is távozott. Ennek ellenére bevittek a műtőbe. A zárón annyi állt, hogy barnás kaparék maradvány nélkül.
#3 Őszintén sajnálom.
Hány hetes voltál?
8 hetes.
Köszi. Volt azota egy masodik is,ugyhogy feladtam.
7-es vagyok, kicsit most utánakerestem: "Ha a magzat 2-3 hétnél régebben halt el, akkor anyai véralvadási rendellenességek léphetnek fel, amit halott magzat szindrómának nevezünk. A halott magzatból olyan anyagok szaporodnak fel, amelyek megnyújtják a vér alvadási idejét, illetve ismételt vérzések lépnek fel, komplikációt okozva a szülésnél, vagy a lepény leválása után."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!