Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A vetélés így is úgy is...

A vetélés így is úgy is megtörténik?

Figyelt kérdés

Ha az embrió életképtelen, előbb vagy utóbb megtörténik a természetes vetélés/kidobódás?

Mennyi az esélye annak, hogy nem szükséges műtéti beavatkozás, tehát magától lefolyik az egész (ha lassabban is) rendben?

2019. okt. 8. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem írod mennyi idős, de gondolom te vagy a 6-7 hetes, aki ma már többször is írt. Sokszor szokott kelleni a műtéti befejezés.
2019. okt. 8. 22:33
 2/11 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok. De lehet kicsit több. Azt mondta az orvos, hogy várjak. Viszont ettől rosszabb várakozást senkinek sem kívánok. Ezért kérdezem, hogy mennyi az esély arra, hogy megtörténik és hogy nem kellesz + beavatkozás, amit ugyebár a várakozással próbálok eleve kikerülni.
2019. okt. 8. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 napig véreztem. Az utsó három már igen erős volt. A kórházba induláskor kb reggek 8kor már éreztem kisebb 5-10 perces fájásokat. Míg vártam az aneszteziológusra, meg úgy az egész művi befejezésre lezajlott magától. Ekkor kb délután 3 volt. Mondtam is a férjemnek, hogy ha pici fájasok is, de ezek már a tolók.

A wc-ben el is távozott. Ennek ellenére bevittek a műtőbe. A zárón annyi állt, hogy barnás kaparék maradvány nélkül.

2019. okt. 8. 23:04
 4/11 A kérdező kommentje:

#3 Őszintén sajnálom.

Hány hetes voltál?

2019. okt. 9. 09:20
 5/11 anonim ***** válasza:

8 hetes.

Köszi. Volt azota egy masodik is,ugyhogy feladtam.

2019. okt. 9. 11:34
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Sok, a tiedhez hasonló helyzetről olvastam, ahol 2x megtörtént a sajnálatos dolog. Viszont utána sikerült. Nagyon-nagyon-nagyon pici az esélye annak, hogy neked nem fog. Szóval ne add fel! Várj és amikor úgy érzed lelkileg (na és persze testileg) készen állt, vágjatok bele. Tudom, hogy mit érzel. Sőt, nálam be sem indult (még) a szörnyű folyamat. Tehát így ez még nehezebb a várakozás miatt. Sajnos ezek a dolgok benne vannak, nem tudunk mit tenni. De feladni nem szabad, mert szinte kizárt, hogy nem jön össze a baba.
2019. okt. 9. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szia, en ugy tudom, hogy nem torvenyszeru, es hosszabb tavon eletveszelyes is lehet az anyara, ha a halott embrio benne marad.
2019. okt. 11. 14:25
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Hűha... Bár gondolom függ attól is, hogy milyen idős a terhesség. Én sem gondolom, hogy sokat lehet várni a dologgal.
2019. okt. 11. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok, kicsit most utánakerestem: "Ha a magzat 2-3 hétnél régebben halt el, akkor anyai véralvadási rendellenességek léphetnek fel, amit halott magzat szindrómának nevezünk. A halott magzatból olyan anyagok szaporodnak fel, amelyek megnyújtják a vér alvadási idejét, illetve ismételt vérzések lépnek fel, komplikációt okozva a szülésnél, vagy a lepény leválása után."

[link]

2019. okt. 11. 19:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Wow, köszönöm szépen az információt.
2019. okt. 12. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!