Mi tévő legyek?
Életünk egyik legnehezebb időszaka ez. Kiderült, hogy a kisbabánk nem él, talán nem is élt, viszont nem vetéltem el (még). Jelenleg bármilyen borzalmasan is hangzik, erre várok. Ha nem történik semmi, gondolom muszáj lesz lépnem. Mármint ha nem indul be a vetélés magától... Külföldön élek, szóval két lehetőségem van: egy kúp amit a kórházban helyez fel az orvos vagy a beavatkozás. Előbbinek nincs kockázata, nem veszélyes, azt mondták. De itt az oldalon olvastam ellenpéldákat is... Tudom, Magyarországon nem legális, szóval valószínüleg nem sokan tudnak hozzászólni. De hátha mégis. Mindkettő borzalmas, sosem hittem hogy ilyen dologban kellesz döntenem. Eddig a kúp hangzik biztatóbbnak, hiszen a beavatkozás nagyobb rizikóval jár a jövőre nézve.
Szerintetek? Sajnos jobb felkészülni a legrosszabbra is. Melyiket válasszam? Tudom, nem várhatom másoktól a választ, az én életem, de legalább tanácsot kérnék.
En igy utólag rögtön a műtéti beavatkozást választanám.
Nekem kín szenvedés volt várni, hogy most akkor műtét nelkul legyen vége, es olyan görcsös fajdalmaim voltak, hogy mentő vitt el! Angliában.. ami nem túl jellemző.
Utána kellett a műtét is, reggel bementem , 2kor haza es végre vége volt a tobb hetes kinlodasnak, szépen lassan el tudtam kezdeni elengedni azt a babát...
Szia!
Én biztosan a gyógyszer mellett döntenék. Megműteni utána is meg tudnak, de talán így megúsznám.
Nagyon sajnálom, ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!