Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Életünk egyik legnehezebb időszaka ez. Kiderült, hogy a kisbabánk nem él, talán nem is élt, viszont nem vetéltem el (még). Jelenleg bármilyen borzalmasan is hangzik, erre várok. Ha nem történik semmi, gondolom muszáj lesz lépnem. Mármint ha nem indul be a vetélés magától... Külföldön élek, szóval két lehetőségem van: egy kúp amit a kórházban helyez fel az orvos vagy a beavatkozás. Előbbinek nincs kockázata, nem veszélyes, azt mondták. De itt az oldalon olvastam ellenpéldákat is... Tudom, Magyarországon nem legális, szóval valószínüleg nem sokan tudnak hozzászólni. De hátha mégis. Mindkettő borzalmas, sosem hittem hogy ilyen dologban kellesz döntenem. Eddig a kúp hangzik biztatóbbnak, hiszen a beavatkozás nagyobb rizikóval jár a jövőre nézve.

Szerintetek? Sajnos jobb felkészülni a legrosszabbra is. Melyiket válasszam? Tudom, nem várhatom másoktól a választ, az én életem, de legalább tanácsot kérnék.

2019. okt. 8. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

En igy utólag rögtön a műtéti beavatkozást választanám.

Nekem kín szenvedés volt várni, hogy most akkor műtét nelkul legyen vége, es olyan görcsös fajdalmaim voltak, hogy mentő vitt el! Angliában.. ami nem túl jellemző.

Utána kellett a műtét is, reggel bementem , 2kor haza es végre vége volt a tobb hetes kinlodasnak, szépen lassan el tudtam kezdeni elengedni azt a babát...

2019. okt. 8. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Én biztosan a gyógyszer mellett döntenék. Megműteni utána is meg tudnak, de talán így megúsznám.

Nagyon sajnálom, ami veled történt.

2019. okt. 8. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom amin keresztul mentel, nekem tavaly volt egy missed abom. En is kulfoldon elek, de ha tudom hogy mit elek at a tablettas abortusz miatt, nem megyek bele es egybol a mutetett kerem. Borzalmas fajdalmaim voltak, nagyon vereztem es vegul csak nem urultem ki es mutet lett a vege.
2019. okt. 10. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
szia, nekem tavaly ugyanez volt, eloszor is nagyon sajnalom es sok erot kivanok Nektek! nekem a dokim akkor a tablettat javasolta (huvelyi+oralis uton), mert szerinte a mutet folosleges kockazatokkal jar. a tabletta onmagaban valoban nem veszelyes, es nekem speciel 100%-ban hatekony is volt (minden kijott), viszont tud jelentos verveszteseget okozni es rendkivul fajdalmas gorcsokkel jar (az a funkcioja, hogy a mehszajat tagitsa). a mutet pozitivuma, hogy az egeszsegugyi szemelyzet es felszereles helyben van, ha be kell avatkozni, a tablettas verzio altalaban otthon tortenik. en attol tennem fuggove, hogy milyen a fajdalomkuszobod, mennyire birod a vert es mennyire felsz az egesztol.
2019. okt. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!