Lehet buta kérdés, de missed ab után hogy számoljam a kövi ciklust?
Figyelt kérdés
Mármint vegyem úgy, hogy onnan indul újra a ciklus? Vagy mikorra várjam a következő vérzést?
És a következő vérzésnél már lehet tampont használni, vagy még inkább betétet? - jó tudom ez még odébb lesz-
(Én vagyok aki a műtét után nem találkozott orvossal,ezt is meg akartam kérdezni na de nem volt kitől)
2019. okt. 3. 10:19
1/3 anonim válasza:
Onnan tudod számolni, amikor újra megjön, elöre nem lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az meg hogy mikor jön meg gondolom egyén függő.
2019. okt. 3. 16:39
3/3 anonim válasza:
Igen, ez nagyon eltérö lehet, van, akinek a mütét után a megszokott ciklushossz után megjön, van, akinek meg esetleg egy vagy két hónappal késöbb.
Számolni csak akkor tudsz bármit is, ha már egyszer megjött, de lehet, hogy utána megváltozik a ciklushossz, vagy esetleg egy ideig rendszertelen lesz, szóval igazán nem lehet elöre semmit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!