Missed ab után mennyi időt kell várni a szexre, és a próbálkozásra ilyen esetben?
Kezdjük ott: nem, nincs orvosom, sőt műtét után orvost se láttam. Senki nem kérdezte hogy vagyok, senki rám nem nézett. 4,5 óra elteltével én mentem a záromért mert hallottam hogy ott a növérszobába egy rakat zárójelentés.
Nem volt görcsöm, vérzés se sok (eddig). Menzesz szerint 9 hetes voltam, de 4 mm-nél nem indult be a szivhang, egy héttel késöbb pedig már csak 3 mm-es volt.
A fentiek tekintetében senkit se tudtam megkérdezni, mennyit kell várni a szexre, hogy újra probálkozzunk, sőt azt is megakartam kérdezni hogy betétet kell-e használni. (De inkább azt vettem)
Remélem tudtok tanácsot adni. ❤
Én 10 nap múlva voltam a férjemmel.
A 6 hetet javasolják de az nem szülés...
Betétet tegyél be, már én sem véreztem utánna csak 2 napig.
Amikor úgy érzed h jól vagy mehet. Mondom. Nekünk 10 nap volt és azóta született 1 babánk is
Ja az Újra próbálkozás pedig 3 hónap. Nekem tavaly májusban volt Missed ab és októberben teherbe estem. :)
Első voltam
9hét6napnál volt missed.abom, és eléggé véreztem még pár napig, de inkább lelkileg volt nehéz. Nekem menni kellett következő vérzés után kontrollra, ott még egy ciklus kivárását javasolták,utána lehetett próbálkozni.
Záródon sincs rajta, hogy menned kell kontrollra?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A zárón 6 hét múlva kontroll van írva, és hogy 3 hét múlva előjegyzés alapján jelentkezzek a szövegtanért, na de persze azt se mondták el, hogy hol kérjek időpontot ahhoz, és a zárón sincs telefon szám se.
Amúgy kedvesek voltak meg minden, de felőlük az ember ott pusztulhatna el. Senki nem kérdezte görcsölök-e, vagy mennyire vérzek, meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!