19 hetesen sajnos elvetéltem iker babáimat. Jár ezért táppénz, akár hosszabb időre is?
Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 04:06
1/9 anonim válasza:
Részvétem
Ha a háziorvossal megbeszéled biztos kiír táppénzre. Tapasztalatból beszélek én is sajnos. Nekem a 30 héten történt.
2/9 anonim válasza:
Végtelenül sajnálom, és átérezem a tragédiátokat, mivel velünk is ugyanez történt, csak a 20. héten...
Az én háziorvosom nagyon támogató volt, és majdnem 2 hónapig tp-en tartott még, mire összeszedtem magam.
Egyébként hivatalosan 6 hét jár meg ilyenkor.
Sok erőt kívánok Nektek!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok. Várom a nyugodt perceket ahol végre kisírhatom magam, elengedhetem öket. :(
2019. aug. 17. 08:19
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos elkezdett szívárogni az egyik baba magzatvíze és fertőzést kaptam. Lázzal kerültem korházba, sajnos nem tudtak már segíteni. :(
2019. aug. 17. 17:00
6/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom!Sok erőt kívánok! :((((
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szerencsére van egy kisfiam aki tartja bennem a lelket. :(
2019. aug. 18. 10:55
9/9 anonim válasza:
Utolsó
Nem gondolnám hogy a pénz miatt érdekli h mennyi ideig lehet táppénzen
Eszedbe nem jutott h pihenni szeretne??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!