Szexelhetunk vagy inkabb meg ne?
1honappal ezelott 11hetes voltam de nem volt szivhan ezert megmutottek(ugymond abortuszt vegeztek) ra 4hetre parommal megprobaltuk a szexet jovol de csak egyszer most egy honapra ra megjott ma van meg 3.napja igazabol ugyanolyan mint az eddigi menstruacioim semmi kulonosebb fajast nem ereztem lehetne hogy ma megprobaljuk megegyszer sikositoval?
(Ne ertsetek felre meg egyenlore ezek utan nem merek babat bevalalni felek hogy ez lenne ujra,csak nagyon vagyok mar a nemi elete) valaszokat koszonom
Mikor műtöttek, egy hónappal ezelőtt? Mert a leírásod alapján legalább 2, ha nem 3 hónapnak számolom a műtét óta eltelt időt. De a legelején meg azt mondod, hogy 1 hónapja voltál 11 hetes... lehet, csak nem áll össze.
3 hónapot szoktak mondani, hogy annyit kell várni. Esetleg felhívhatod az orvosod, hogy megnyugtasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!