Volt akinek a hematóma gyógyszer nélkül felszívódott?
Sziasztok!
Tegnapi voltam nőgyógyásznál, a tervezettnél egy héttel korábban mentem mivel elég erős alhasi szúrásokat éreztem és a közérzetem is rémes, mint aki influenzás...hidegrázás, hőemelkedés, végtagfájdalom, gyengeség.
Ezekre úgy különösebben nem is reagált semmit az orvos, viszont a 2mm-es magzatom mellett és fölötte is bevérzést talált.
Nagyon pici terhesség még egyébként, 6 hetes körül.
Progeszteron tartalmú gyógyszert írt fel, és azt mondta ne nagyon reklámozzuk még, mert vetélés gyanús ...
Nekem első babám lenne, ráadásul ahogy beszélgettünk a férjemmel, hogy akkor szeretnénk, az első hónapban rögtön össze is jött.
Ezek miatt őszintén szólva nem érzem, hogy máris gyógyszert kellene szednem, hiszen nem is lehet biztosan tudni, hogy mi lehet a baj, illetve ez mekkora bajnak számít.
Ezért gondoltam megkérdezlek titeket is, van-e valakinek ebben tapasztalata, hogy a koraterhessége idején hematomát találtak nála és gyógyszer nélkül magától is felszívódott?
Kifelé nem jön vér.
Ezek csak belül látható vérzések
Rosszul értelmeztétek, nem az volt a kérdésem, hogy bevegyem-e a gyógyszert, hanem, hogy történt-e valakivel hasonló, és megoldódott-e gyógyszer nélkül is?
Egyébként automatikus megoldása az orvosoknak bármire a gyógyszer.. ugyanúgy mint mikor elmész azzal a panasszal, hogy fájdalmas a menstruációd és ahelyett, hogy kivizsgálja, szimplán felírja a fogamzásgátlót.
Be a gondot a szőnyeg alá.
Szóval ha már ilyen szinten folyik a párbeszéd, szerintem nagyobb ostobaság csak úgy találomra bekapkodni a gyógyszereket, főleg ha nem tudják mi okozza a bajt!
Hiszen mikor rákérdeztem mitől lehet, nem tudta megmondani.
Azob kívül azt gondolom van olyan okos a szervezet, hogyha pl gond van egy magzattal, akkor esetleg tudatosan "támadja".
Épp ezért nem szeretnék egyből arra gondolni, hogy az én hormonrendszeremmel van gond.
Természetesen ha elmenne a babám nagyon szomorú lennék, és ha ugyanez az esemény többször ismétlődne velem, akkor miután megállapították, hogy progeszteronhiány okozza a vetélést, én is beszedném a gyógyszert.
Így viszont nem.
Mindenesetre köszönöm annak a 2 illetőnek akinek sikerült normálisan válaszolni.
Azért nem lesz haematoma, mert a szervezet tudja, hogy a hólyagcsíra állapotú embriónak valamelyik génjével van vmi baj. Ha ilyesmi van, akkor nem osztódik tovább, azután elpusztul szegény.
Mért mész orvoshoz ha nem teszed amit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!