Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességet hányadik hétben...

A terhességet hányadik hétben érdemes bejelenteni?

Figyelt kérdés
Nekem pontosan mindig 28 napra érkezik a vérzésem és mivel plusz 4 nap után sem volt semmi, ezért elvégeztem 2 tesztet két különböző napon, ami szerint babát várok. :) Orvosnál ugyan még nem voltam, de kb. 3 hetes lehetek, ami még nagyon az elején van. Azt hallottam, hogy ilyen korai terhességnél gyakorlatilag bármi történt.... Hányadik hétben szokták bejelenteni a várandósságot?

2019. júl. 22. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

1.gyereknél 10 hetesen derült ki a terhességem, húzós időszak volt. Dokihoz mentünk és kivártuk a maradék 2 hetet. Melóhelyen 20.héten mondtam el, utána kiírattam magam tpre. Nem terveztem oda visszamenni.

A másodiknál pozi teszt után 1 héttel. Tehát kb olyan 6 hetes lehettem. A melóhelyen a doki után, mert nehéz volt. Dolgozni akartam, meg is beszéltünk mindent, aztán köv.héten bevéreztem veszélyeztetett lettem. De ott olyan is volt a viszonyom a főnökkel, és mikor elsöre mondtam, akkor ő nem mondta tovább felfelé. Apósnak mondtuk el a legkésőbb, úgy a 20.hét körül.

2019. júl. 22. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem melóban muszáj volt jeleznem, mert olyan fizikai munkára akartak beírni, amiből baj lett volna. Akkor voltam még csak 6 hetes. Elmondtam, aztán egyből mást küldtek arra a feladatra.
2021. júl. 6. 18:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha veszélyezett terhes vagy, vagy nehéz fizikai munkád van akkor fönöknek és feletesnek 12.hét előt bejelnteni.rokonok és család,barátnők 12.hét után
2021. dec. 2. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!