Terhesen nem árt a babának ha kinyomkodom a pattanásaimat?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 09:37
11/25 anonim válasza:
Meleg van mi? Vagy bedőlsz a népi babonáknak?
12/25 anonim válasza:
Megvolt a napi hülye kérdés. Remélem nem lesz több.
13/25 anonim válasza:
De árt! Ne csinálj ekkora hülyeséget! A többi kommentelőre ne hallgass!
Vagy már megtetted???
Szégyelld magad és vállald a következményeket mert most már késő!
Sok kis gennyes kelés lesz a babádon.
Ui: Buta vagy.
14/25 anonim válasza:
Én olyat hallottam ha terhesen megütöd vagy megégeted magad valahol az anyajegyként vagy csak sima foltként ugyan ott meg fog jelenni a picin is ami nem múlik el róla. ( Bár nem tudom ennek van-e valami alapja )
15/25 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, én is ezeket hallottam, csak ismerőstől, de ott a pattanás is volt.
2019. júl. 20. 15:38
16/25 anonim válasza:
Utolsó előtti. Kamu. Terhesen nem egyszer égettem meg magam, sérültem meg, vagy ütöttem meg magam, egyik gyetekemen sem látszott. Csak babona. Olyan, mint a terhesen ne nézz majomra mert csunya lesz a gyerek.
17/25 anonim válasza:
2019gben komolyan itt tartunk, hogy van még aki ilyen baromságokat elhisz?
18/25 anonim válasza:
Aki ilyet valamennyire is képes elhinni, annak tényleg nem szabadna szaporodnia!
20/25 anonim válasza:
Amikor anyukám velem volt terhes, ráesett egy kemény zöld szilva a vállára és belilult a helye. Nekem meg lett egy anyajegyem ott, ami világos barna és szilva nagyságú.
Lehet hogy csak véletlen.. nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!