Molett kismamák, nektek ultrahangon mindent jól láttak?
Figyelt kérdés
Első két ultrahangon mikor megállapitottak a terhességet, a doki alig tudta megmérni a hasi ultrahanggal, de hüvelyivel is csak nehezen. 12 heti ultrahangon is alig lehetett látni.2019. júl. 20. 07:26
1/13 anonim válasza:
Nekem nem molett, hanem durván elhízott volt a kolléganőm.
Sajnos néhány órát élt a kisfia, súlyos szívfejlődési rendellenesség miatt (és ez tavaly történt, nem a gyenge minőségű gépek idején). És igen, ez egy egyébként látható rendellenesség.
2/13 anonim válasza:
Szia nekem egyszer volt hogy nem lattott valamit jol a doki de csak azis azert mert a baba a hatat mutatta. Igy vissza rendelt egy het mulva akkor mar rendesen meg tudta nezni. Mivel nincs fogadott dokim igy csak sztk alapon megyek igy mindig mas doki csinalta agenetikai vizsgalatokat. Volt hogy megszoltak a hasfalam miatt de nem erdekelt.
3/13 anonim válasza:
Én már nem tudom, meddig molett valaki és honnan kövér. 93kg vagyok, és mindig szépen láttak mindent.
4/13 anonim válasza:
Én vékony vagyok mégis még a 12.hetes genetikain is majdnem hüvelyit csináltak mert hátrahajló méhem van,úgyhogy nem feltétlen a molettséggel függ össze a dolog.
5/13 anonim válasza:
Hát én nem molett vagyok már hanem dagadt (bocs, ez van) nekem annyit mondott a nőgyógyász, hogy a 12.heti genetikai UH-t ne sztk alapon hanem magánban csináljam, mert jobb a gép, és alaposabban is átnéz. Eddig hüvelyi UH volt, minden látott eddig bár csak 9 hetes vagyok jelenleg. Én 100kg körül vagyok.
6/13 anonim válasza:
Túlsúlyos vagyok, de nem elhízott. Vannak hasi hurkáim. Mindent mindig jól látnak eddig, még sose szóltak be. Azt mondja a dokim, hogy nem a kövérségen múlik, hanem a baba helyezkedésén.
7/13 anonim válasza:
Túlsúlyos voltam, de mindent láttak nagyon szépen és mindig.
8/13 anonim válasza:
Úgy van ahogy az utolsó írta,nekem is azt mondta a doki,hogy semmi köze a hurkáknak ahhoz,hogy jól látható-e a magzat.97kg vagyok,minden háj a hasamon van,mégis 11héttől már hasi uhn nézett a doki és nem volt gond.
9/13 anonim válasza:
Egyik valaszolonak:
Hatrahajlo mehednek semmi koze a baba lathatosagahoz!
2. terhesseget hordom ki par het mulva hatrahajlo mehhel.
10/13 anonim válasza:
Én sem molett vagyok, hanem rendesen kövér, de semmi gondot nem okozott az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!