Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismamák! Voltatok...

12 hetes kismamák! Voltatok már a 12 hetes ultrahangon?

Figyelt kérdés

Mekkora a babátok?

Minden rendben van veletek?

2017. júl. 31. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, én már 22 hetes vagyok, de engem a doki mindenre pár nappal előbb hív. Szóval a 12 hetes UH-t is 11+4-en csinálta, meg a 18 hetest is 17+4-en. Ne parázz egyébként, rendben lesz minden! :)
2017. júl. 31. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Szerdán megyek a 12.hetire és nagyon félek.

A legutóbbi uh-n (7hetesen)az embrióm aránytalanul kicsi volt a petezsákhoz képest.

Előtte barnáztam,majd volt egy kis vérzés is.

A védőnő szerint ikrek lettek volna ,de az egyik felszívódhatott.

Remélem behozta a méretét azóta.

Már nagyon ideges vagyok 😣

2017. júl. 31. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kicsit megnyugodni, mert nem tesz jót neki, ha feszült vagy. Nyilván lehetetlen nem ezen kattogni, én is képes vagyok a legnagyobb rugdosások közben is belegondolni minden dokival való találkozás előtt, hogy ugye még mindig minden rendben van-e, de nem szabad görcsölni ezen. Ha maradni akar, maradni fog, ha nem, az ellen sajnos nem tehetsz semmit.
2017. júl. 31. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia én 15. hetet töltöm ezen a héten én 13 hét 2 naposan voltam a 12.heti genetikai ultrahangon én is nagyon izgultam mivel terhességem elején 3 szor (több napig) véreztem , pecsételtem .

Szerencsére minden rendbe volt vele nekem 66,6 mm volt . Hallhattuk a szivhangját és láttuk ahogy mozgatta a kisujjacskáit :) Nagyon jó volt látni hogy ilyen sokat fejlődik és hidd el minden rendben lesz a babáddal:)Most majd csak a 18 . heti Genetikai ultrahangon láthatom majd újra és nagyon várom (persze izgulok) És remélem a babanemét is megtudom végre:) Jó baba várást és ne izgulj:)

2017. júl. 31. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! 😊

Örülök,hogy veletek minden rendben 😊

Remélem nekem is csak jó dolgokat fognak mondani.

Próbálok pozitív maradni,de azért csak bennem van a félelem.

Már bele éltem magam a dolgokba,bele betegednék ha valami baj lenne. 😣

2017. júl. 31. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha baj lenne mar reg kiderult volna! Vagyis lett volna tunet...

De nalad minden okes lesz!

Majd irj, hog mi volt!

Amugy nekem 12 hetesen 68 mm volt a babám.;)

2017. júl. 31. 23:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Hála Istennek minden rendben van 😊

2017. aug. 2. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!