Pecsételes? Valakinek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Két napja voltam dokinál ott volt hüvelyi uh. 6 hetes vagyok, baba rendben van. Viszont most vettem észre a tisztaságin egy ilyen kis barnás fehéres csíkot. Elég halvány. WC papíron egyáltalán nem is latszodik. Volt már valakinek hasonló? Érdemes ezzel rögtön orvoshoz fordulni?2019. júl. 18. 11:48
2/6 anonim válasza:
Vizsgálat után normális. De én rendesen, WC papíron, fehérneműn is látszó módon barnáztam és hozzá görcsöltem, így én bementem a kórházba. Ha nálad sem múlik, akkor tuti bemennék a kórházba. Egyébként engem 3 napig bent tartottak és kaptam hormonpótlást. Szerencsére semmi baj nem volt. De azt is mondták, hogy hüvelyi vizsgálat után, legyen az egy hüvelyi ultrahang vizsgálat, akár kézi vizsgálat, normális egy pici vérzés.
3/6 anonim válasza:
Én késhegynyi piros ponttal is mentem inkább ügyeletre, mert sokat vártunk a babára, ne ezen múljon! Nekem méhszájseb okozta, aztán kiderült egy másik alkalommal, hogy lecsökkent a progim és gyógyszert kaptam. Azóta is minden rendben, 14 hetes vagyok!
4/6 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki nekem nem pecsetel mostmár. De ez inkább vmi nyákos jellegű ami enyhén barnára van színezve. De mondom azóta nem lett újabb folt
2019. júl. 18. 15:00
5/6 anonim válasza:
Nálam sem volt újabb folt, mert nem vártam meg. A te lelkiismeretedre van bízva.
6/6 anonim válasza:
Volt ilyen, elmúlt. Méhszájseb okozta, utóbbitól pirosas pecsételésem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!