Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adott nemu gyereknel verzes,...

Adott nemu gyereknel verzes, veteles?

Figyelt kérdés
Van 2 lanyom, majd a kovetkezo terhessegem vetelessel vegzodott meg korai szakaszban. Utana lett egy lanyom megint, majd a mostani terhessegem megint verzessel indult, de az utro megmentette. Most 13 hetes vagyok. Van olyan,hogy egy adott nemu gyereknel verzes vagy veteles van? Feltem ennel,hogy elmegy megint,mert lehet o fiu es a masik aki elment o is az volt ? (szerintem)

2019. júl. 17. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Semmi összefüggés nincsen. Ebből nem lehet a nemére következtetni.
2019. júl. 17. 11:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Baratnomnel is a fiuk nem maradnak meg. egyik 16hetesen a masik mar 24hetesen halt el.:(
2019. júl. 17. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha azert verzel, mert fiu, akkor az utro se segit, szoval, nincs osszefugges.

(Amugy ez egy ritka, letezo problema, hogy adott nemu gyereket, nem kepes az anya kihordani)

2019. júl. 17. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyám is ezt hitte, de ami még rosszabb, az az, hogy tényként közölte velem, hozzátéve, hogy ez lehet örökletes, úgyhogy nálam is esélyes. Neki az elsőt a 16. héten kellett megszülnie súlyos fejlődési rendellenesség miatt, nem mondták meg a nemét, ebből ő kikövetkeztette, hogy biztos fiú. Született két lánya, majd elment egy baba a 12. héten, rávágta, hogy biztos fiú lett volna. Na ezt nekem egész életemben úgy adta elő, mintha orvos mondta volna neki, úgyhogy rimánkodtam, nehogy fiam legyen, mert akkor elmegy. Első terhesség ikrek, első trimeszterben missed ab. Anyám már mondta, hogy biztos fiúk voltak. Második lány, rendben megszületett, még inkább igazolva az elmélet. Aztán a harmadik terhességből született egy teljesen egészséges kisfiam... hoppá. Na ekkor mondta el anyám, hogy totál megalapozatlan volt az egész sztori, csak ő kombinálta ki. Én meg mindig abban a hitben éltem, hogy eleve 50% esélye van nálam a babának. Ne beszélj be magadnak ilyeneket, ne akarj így hozzáállni mert szörnyű érzés.
2019. júl. 17. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan betegségek, amíg csak a fiúknál manifesztálódnak. A lányoknál két X kromoszóma van, a fiúknál pedig 1X és 1Y. Ha a lánynak az egyik X kromoszómája betegséget hordoz akkor a másik X-től lehet hogy csak hordozó lesz. Még a fiúknál mivel csak 1X és 1Y van valóban lehetséges az, hogy a fiúk nálatok valamilyen betegséget öröklődnek és ezért nem maradtak meg. De azt utro nem oldaná meg.
2019. júl. 17. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
fiam lesz
2019. szept. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!