Basszus ez komolyan kell? Pár éve szültem, nem nyivakoltak ennyit 200000ft-os tesztekkel, atyaisten, ennyi penzetek van?? Biztos nem fogok az ablakon kidobni egy valag pénzt. És ha kijon egy 1:200hoz eredmény? Vezessem el? Vagy még egy milliós teszt? Vagy mi? Vagy jöhet az ingyenes amnio. A babának több esélye van születés közben komplikáció miatt sérülni, mint arra hogy egy 30 pár évesnek súlyos beteg babája fejlődik.
2019. júl. 17. 20:35
13/19 anonim válasza:
12-es! Az a baj, hogy azt sem tudod melyik rendezvenyen vagy. Ezek a tesztek magzati dns-t vizsgalnak. Hibas geneket keresnek/ neznek!
Itt szo sincs valoszinuseg szamitasrol, pl 1:2000-hez.
Ezek a tesztek( nitfy, prena), megmutatjak , hogy a magzat hordozza e a hibas geneket vagy nem! Down, patau, edwards szindroma.
Tessen kicsit tajekozodni.
2019. júl. 17. 22:11
14/19 anonim válasza:
2-es és 10-es vagyok. Bátran vállalom, ha gáz, ha nem, hogyha egyértelműen beteg lett volna a babám, én elvetettem volna. Eü-s vagyok, tudom, hogy mivel jár egy súlyosan sérült baba, gyerek felnevelése és csupán a töredékét látom az egész velejárójának.
2019. júl. 17. 22:27
15/19 anonim válasza:
Ahhoz nem kell eü- snek lenni, hogy tudd, mivel jár egy beteg baba nevelése. Nekem a barátnőm nevelu a betek, testi fogyatekos gyermekét, ORVOSI MŰHIBA miatt. Aki amúgy EGÉSZSÉGESEN született volna. És igen, orvosi műhiba, mert MEGNYERTÉK A PERT! Ja és eszébe nen jutna eldobni a gyermekét, mert beteg.
2019. júl. 18. 12:24
16/19 anonim válasza:
*jav:
Neveli, beteg.
2019. júl. 18. 12:25
17/19 anonim válasza:
14-es vagyok. Egészen más dologról beszélünk. Ha biztosan tudom, hogy beteg lenne, súlyosan fogyatékos elvetetném, de ha például szülés közben történne valami az egészen más. Ha pedig a vizsgálatok ellenére is betegen születne az is más. Ne legyünk álszentek, az emberek nagyon nagyon hányada elveteti a beteg gyerekét!
2019. júl. 18. 13:20
18/19 anonim válasza:
En mikor a genetikai tanacsadason voltam es eldontottuk, hogy milyen tesztet csinaljunk, akkor az orvosom azt mondta hogy a Nifty tesztel sem leht kizarni 100%ra a betegsegeket, de mar eleg jo, ha ott talalnak valami elterest akkor ajanljak az amniocentezist mert az 100%an kiszuri az esetleges problemat.
Ennyit a Nifty-rol :
Több mint 99%-os érzékenységgel méri a Down-, Edwards-, illetve a Patau-szindrómák kockázatát, illetve egyéb triszómiák, nemi kromoszóma-rendellenességek és mikrodeléciós/duplikációs szindrómák szűrésére is alkalmas. A teszt már a terhesség 10. hetétől is elvégezhető. A 94 féle kromoszóma-rendellenesség vizsgálata mellett a NIFTY™-teszttel a gyermek neme is megállapítható.
2019. júl. 18. 13:45
19/19 anonim válasza:
17-es. Lehet, hogy neked álszentség. De egyébként amiről írsz, hogy ha a vizsgalatok ellenére stb vagy szülés közben is lehet beteg... arra is azt tudom mondani, hogy nagyon sok beteg gyeteket hagynak ott a kórházban, vagy adnak oda később intézetbe. Ez többről szól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!