Nifty-teszt, szerintetek?
Sziasztok!
20+2 hetes ,fiatal kismami vagyok.
A kombi tesztembe mindegyik betegségre a legalacsonyabb kockázat jött ki a 13. héten.
A 20 hetes uh-n a babám kisujjában az egyik porcot nem látta a doki. Ami azt mondta, utalhat rendellenességre.
VISZONT : Mindkét szülőmnek enyhén ferde a kisujja. Az én kisujjam ennek eredményeképp extrém görbe. ( Behajlik a gyűrűsujjam elé)
Nem engedtem vetetni a magzatvízből, helyette a Nifty-tesztet csináltattam meg. Ma levették a vért..
Olyan szinten képesek voltak beijeszteni ,hogy hihetetlen...
A nőgyógyászom azt mondta, hogy ettől még később csontosodhat az a porc,amit nem látott a doki. De ha nem alakul ki,az sem baj.
Kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok?
Csak szerintem egyértelmű,tőlem örökölte?! Pont a kisujj..ami nálam is ilyen 😁
Ha most kiderülne a tesztből, hogy beteg, akkor sem szakítanám meg. Nem tudnám megtenni.
Csak szimplán arra vagyok kíváncsi, hogy más szerint is egyértelmű, hogy nem beteg ,csak szimplán örökölte tőlem..
Még 2 hét az eredményig, szeretném nyugodtan kezelni a dolgot..Néha viszont jönnek a negatív gondolatok.
Itt nem azon van a lenyeg, h hogy fog kinezni a kisujja, h orokolte e a csorbasagot v sem, mert ha genetikai problemara utal, az picit tobb, m egy ferde ujj... Gondolom nem hianyzik egyetlen ujjperced sem, igaz??!
Amugy ket enyhen ferde ujju szulotol nem lesz extra ferde ujju gyerek, a genetika nem igy mukodik, a te extra ferde ujjad biztosan nem a szuleidtol van! Esetleg dedszulotol v nagyszulotol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!