34 hetesen 3111?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam orvosnál aki megállapította hogy teljesen nyitva van a méhszáj. Hozzá teszem a 18.héttől csak a belső volt már csak zárt. Azóta havonta nézte, eddig kihuztam vele. Azt mondta 2 hétig még tartsak ki és beinditja a szülést. Most szigorúan fekszek, van rá esély hogy bent maradjon még 2 hétig a baba? Volt már így valaki aki 36 hetesen szült?2019. júl. 13. 07:05
11/12 anonim válasza:
Emiatt nem kell beindítani a szülést. 36 hetesen nagyon korai még szülni, ha semmi nem indokolja.
Nekem 36 hetesen volt 1222 a méhszájértékem, csak másfél hét múlva szültem. És akkor is alig akartam ettől tovább tágulni.
12/12 anonim válasza:
35 hetes korom óta 1 ujjnyira nyitva vagyok.
Jelenleg 38 hkm vagyok 2 ujjnyira és jelentem élek még :)
Emiatt ne engedd az indítás!
Ha kell inkább feküdj be de ha nem indokolja semmi akkor hagyjanak békén.
Kitartást és könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!