Hogy történhetett meg ez újra ilyen gyorsan?
Március végén gyógyszeres terhességmegszakításom volt, magánéleti-lelki okok miatt nem tudtam vállalni akkor a kihordását. Most újra terhes vagyok, alig 3 hónap telt el azóta. Egyetlen egyszer nem figyeltünk a védekezésre, tudom is, mikor történhetett, de azt gondoltam, a szervezetnek minimum egy év kell a regenerálódásra. Erre 37 évesen itt állok egy újabb pozitív teszttel ...
Ezúttal megtartjuk.
Valakinek hasonló?
Miert ne tortenhetett volna meg meg hamarabb is ? Hiszen nem sterilizaltak csak beszedtel malami bogyokat .
Es akkor mi van ha 37 vagy? Sok vagy keves ?
Én sem értem min csodálkozol... Nem védekezés --> terhesség. Ez tényleg ennyire bonyolult, hogy egy 37 éves, felnőtt nőnek magyarázni kell?
Elárulok egy titkot: Terhességmegszakítás után az ELSŐ ovulációból is teherbe lehet esni, egyáltalán nem ritka.
Igen, szülés után jó ha van 1 év
Ergo akkor is védekezni.
1 éves a lányom nem menstruáltam a szülés óta csak 1 napot, mégis jön a kistesó ( tervezetten)
Egy abortusz még stimulálja is a méhnyálkahártyakèpuődést, nagyobb is az esély
Basszus most volt abortuszod és nem féltél úgy szexelni, hogy nem figyeltek 100%-osan???
Bécs, profi körülmények.
2 hét alatt lezajlott, nulla komplikáció.
Ez nem reklám nyilván, senki ne kerüljön ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!