Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan öltöztök terhesen?...

Hogyan öltöztök terhesen? Mikortól kell lazább cuccokat hordani?

Figyelt kérdés
7hetes vagyok, nyárra várjuk a babát. Honnan tudjam meddig hordhatom a mostani csípő farmerjaimat? Ti hogy vészelitek át ruhaügyileg a terhességet? Van valami módja, hogy az ember anyagilag viszonylag olcsón megússza a kismami-ruhákat? Gondolom ez nem csak engem érint.
2008. nov. 13. 16:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Megint 3.vagyok :)

Nekem az a gatya jön be jobban, aminek feljön a hasamra az a bevarrt anyagrész, mert így ha rövidebb a felső, akkor sem lóg ki a pocim. Viszont nyáron jobban esett, ha a hasam alatt ért a nadrág, mert akkor meleg volt.

Viszont ha olyat veszel, aminek van hozzávarrt anyagrész, ami feljön a pocokra, legyen övbújtatója a nadrágnak! Ha nincs bedugva nekem egy öv, akkor lecsúszik a gatya... :)

2008. nov. 13. 17:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

És megint én :)

Nekem két számmal nagyobb lett a mellem, de ez mindenkinél más, van akinek egyáltalán nem nő, van akinek óriási lesz.

Nekem az elején nagyon fájt a mellem, nem tudtam olyan melltartót hordani, amiben van varrás, csak varrásnélkülit.

De majd ezt is érezni fogod! De lehet kapni remek melltartókat 1000 ft-ért is :)

2008. nov. 13. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nadrágot vegyél ami körbe szövet(gumis),nem csak elől a hasnál, mert nem lehet tudni mennyit fogsz magadra szedni főleg az utolsó hetekben és egy ilyen nadrágot szeretne mindenki addig hordani amig kismama
2008. nov. 13. 17:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsaitokat! :D

Valamikor múltkorában láttam a neten olyat, hogy 3szög-alakú szövetdarab, be kell gombolni a nadrágba, mikor már nem tudod összegombolni. Az egyik sarkában van gomb, a másikon meg egy lyuk, azon átbújtatod a nadrág gombját, a nadrágon levő lyukba meg bedugod a háromszöges kiegészítőn levő gombot. DE nem tudom mi a manó a neve, nem tudok rákeresni, pedig létezik!

2008. nov. 13. 17:34
 15/19 A kérdező kommentje:

Na itt van amiről beszéltem, olyan öv, amit a nadrághoz kell gombolni.

[link]

2008. nov. 13. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez az öv és a hozzá hasonlók nem jöttek be, mert félcsípő nadrágokat hordtam terhesség előtt, és lecsúszik rólam, hiába az öv. Ez talán akkor jó, ha rendes deréknadrágjaid vannak. Ami bejött az a rendes kismamanadrág.
2008. nov. 13. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Cici kerdesre valaszolva: en a 28. hetben vagyok, es a terhesseg elott 75B-s melltartot hordok. Most van olyan melltartom, ami 80B, illetve 85B-s. A 85B-s mar olyan, ami szoptatashoz is jo, igy legalabb egy kicsit tovabb tudom hordani. De az a lenyeg, hogy a melltartonak ne legyen merevitoje, illetve ne legyen varrasa a mellbimbonal, mert az megnyomhatja a tejcsatornakat.

Ez a megtoldos, begombolos dolog csak akkor valik be, ha derekban magas nacit akarsz vele megtoldani.

2008. nov. 13. 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más, hogy mikor kezd el a pocak nőni. Ameddig a naci nem szorítja a pocakodat, addig nyugodtan hordhatod. Utána pedig vehetsz bandázst, így nem kell felhúzni a zipzárt, a bandázs ezt eltakarja, de még sem kell kismama nacit venned.

Mikor pedig már nagy a pocakod, kényelmetlen a régi nadrágod, mert kinyitva is nyomja, akkor jönnek a kismama nacik.

Én 30 hetes terhes vagyok, a 12. héten vettem meg a bandázsomat.

A 23. héten pedig a kismama nacimat. Csak 1 nacit vettem.

A felsőim jók rám, azokat eddig nem is kellett vennem.

Olcsón lehet rendelni használt kismama rucikat is a neten, vagy olcsóbb, ha te varratod meg varrónővel.

1 kismama nadrágra mindenképp szükséged lesz.

2008. nov. 13. 20:04
 19/19 A kérdező kommentje:
De azt nem ertem, hogy nem csuszik le a nadrag, ha nincs begombolva, csak a bandazs van rahuzva????
2008. nov. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!