Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma terhesség alatt....

Trrttto kérdése:

Hematóma terhesség alatt. Lehet ilyen problémával utazni?

Figyelt kérdés

Még az elején járok, 7 hetes terhes vagyok. Az első ultrahang után talaltáltak egy hematómát a magzatbukor mellett. Kaptam rá gyógyszert és pihenésre ítélt a doki.

Hétvégén megyünk Horvátországba. 6 órás út. Az orvos rám bízta a döntést, nem mondott semmi konkrétumot, nem tiltotta, de nem is mondta hogy nyugodtan menjek.

Szerintetek van negatív hatása a vérömlenyre ha bevállalom a nyaralást?

2019. júl. 3. 13:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4-es vagyok.Ha hematoma én is meggondolnám.Az utazás miatt főleg de gondolom ott se csak feküdni akarsz a szálláson.Nővéremnek volt elég pici terhesség volt még.Doki egyből táppénzre vette.Megerőltetőbb házi munkát se végezhetett.Gyógyszer,sok pihenés és bizakodott hogy felszívódik a hematóma.Én nem mennék az biztos. Az orvosod nem fogja mondani, hogy ne menj mert ez csak a te döntésed.Neked kell mérlegelni mit kockáztatsz és miért.Ha el is utazol remélem nem lesz semmi baj.És boldog babavárást.
2019. júl. 3. 16:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Gondolom nem azért mennél Horvátországba, hogy feküdj és kíméld magad, hanem tengeepartozni, várost nézni, stb. Semmi értelme kimenni azért hogy nagyrészt ücsörögj a szálláson. Mert bár feküdni nem kell nyilván, de a pihenés az nem egy városnéző kirándulás.

Arról nem is beszélve hogy ha vérezni kezd, ami hematoma esetén 50-50%, ott kereshettek ügyeletet és onnantól ágyban fekvés.

2019. júl. 3. 16:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Biztos nem mennék.

A doki azért nem mondott semmit, mert ha azt mondaná, hogy ne menj, de mégis mennél és nem történne semmi, mert épp szerencsés lennél, akkor utána mondhatod, h hülye az orvos, elmentem és nem lett baja a gyereknek, bibibí.

2019. júl. 3. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem mennék..
2019. júl. 3. 16:51
 15/18 A kérdező kommentje:

Hölgyeim nagyon kedvesek vagytok, hogy így aggódtok maga az ottartózkodás miatt, de mint már mondtam az utazásra vonatkozott a kérdésem. Nem, nem megyünk várost nézni, ( nincs is mit ott) nem megyünk bulizni és inni. A szállás egy egy hektáros kissebb félsziget ahol az az egy ház van a tengpart a szájában. Kifejezetten pihenni megyünk, és csorgatni a nyálunkat a napágyból.

De köszönöm a segítő szándékokat, válaszokat.

Előrébb ugyan nem vagyunk, de akkor inkább ennyiben hagyom.

Az orvosra meg érdekes, mert nekem pont az ellenkezője jutott eszembe, hogy nem akarja azt mondani hogy persze menjünk, mert ha még is történne valami akkor ő lenne a “felelős” úgymond..

De mégegyszer köszönöm.

2019. júl. 3. 17:45
 16/18 anonim ***** válasza:

De amúgy leírtuk már 6x, csak nem erősséged az értő olvasás, sajnos.

Nem az ottlét (lébecolás a parton, kis séta esetleg) ami miatt aggódhatsz, hanem az ODAÚT!

A többszáz km zötykölődés a 70 fokban, xar utakon.

Ha megérted jó. Ha nem, max. elmegy a gyerek, ennyi.

2019. júl. 3. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kérdések azért születnek mert a kérdező már eldöntötte mit akar, csak megerősítést vár. Ha még nem kapja meg, ellentmond mindenkinek, mindent megmagyaráz, köti az ebet a karóhoz. Aztán persze azt teszi amit már eldöntött. Ez ilyen, utolsó.
2019. júl. 3. 19:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttünk eltoljuk az utazást. Köszi megegyszer.
2019. júl. 4. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!