Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki aki szétparázta a...

Volt valaki aki szétparázta a terhessége első 12 hetét?

Figyelt kérdés
Én teljesen kész vagyok már.Most vagyok 7-8 hét között,testem összes rezdülésére figyelek,ha van hányingerem az a baj ha nincs attól félek.Volt valaki aki így volt és állandóan orvoshoz akart szaladni,hogy megmondják neki minden rendben? Mit lehet ezzel csinálni?
2019. júl. 3. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon hosszú lesz így neked ez a 40 hét. Nekem a munka mellett eszemben sincs egész nap parázni meg hisztériázni.

És igen, árt a hetenkénti UH.

2019. júl. 3. 15:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Én 6 hetes terhes vagyok most. Már voltam egyszer dokinál, mert picit véreztem. Legközelebb jövőhét csütörtökön megyek vissza. Számolom a napokat, remélem már lesz szívhang is. Nagyon várjuk. Én is izgulok, de ez lehet nem is fog elmúlni :) A legjobb ha nyugodtak vagyunk, az idegeskedés nem vezet semmire, de tudom, könnyű mondani.. boldog és nyugodt babavárást neked :)
2019. júl. 3. 18:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Én 3 évet vártam erre a babára, folyamatos kezelés, műtét, gyógyszerezés van mögöttem plussz 3 kémiai terhesség.

Most 13+3hetes vagyok. Azzal nyugtattam magam, hogy míg nincs vérzés, addig minden rendben. Mást nem tudok csinálni. Lefoglal a munkám is, nem stresszelem magam halálra, azzal többet ártok magamnak és a picúrnak. Boldog, problémamentes babavárást kérdező.

2019. júl. 3. 19:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki aggódik, főleg amíg el nem jön az a bizonyos 12 hét. De ha ez el telik akkor majd aggódsz már miatt. Szóval szerintem teljesen felesleges túl pörögni! 🙂 Ezzel ne rontsd el a napjaidat, heteidet, hónapjaidat! Élvezd és örülj a terhessegnek!
2019. júl. 3. 19:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Erről szól az anyaság. :)

Ha jó orvost választasz, aki mindig őszinte veled és az összes hülye kérdésre válaszol, az sokat segít a dolgon.

2019. júl. 3. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:

JELEN 🙋🏼‍♀️!

7+5 vagyok ha jól számolok

Orvosnál még nem voltam , Angliában élek és itt 12 hét előtt nem nagyon fogalalkoznak az emberrel

Most 11.-re kaptam időpontot

Nagyon remélem, hogy sikerül kiharcolnom az uh-t .. ha nem akkor magán doki lesz belőle mert megbolondulok ha addig (12.hét )nem tudom meg , hogy van-e szív hang és minden oké-e

Olykor azt érzem ,hogy bele nyilalgat a hasam aljába (remélem,hogy növekszik szép lassan a méhem mert akkor azt jelenti ,hogy ő is ) nem tudom mit kéne érezni ilyenkor hiszen első baba lesz .. néha kis hányinger vagy szédülés.

A mellbimbóim roppant peckesen állnak egész nap 🤦🏼‍♀️, egyszóval érzékenyek.

Puffadok is elég rendesen főleg estére, de én egész nap látom magamon 😪🤷🏼‍♀️.

Mivel nem voltam még dokinál így nem tudom, hogy mi a helyzet.Nagyon izgulok :(

2019. júl. 3. 22:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Én a 6.héten voltam UH-n, minden rendben volt, szívhang is volt, de mondta a dokim, hogy még egyszer a biztonság kedvéért megnézne a 12.heti UH előtt. Ma fogok menni, (9.hét) már nagyon izgulok én is :)
2019. júl. 4. 06:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is nagyon izgultam az elején, de azóta már mérföldekkel nyugodtabb vagyok. Kb a 14-15. hétig idegeskedtem mindenen, de teljesen felesleges volt.

Akkor nyugodtam meg igazán, amikor elkezdtem érezni a mozgását. (18. hét körül) ezzel egyidőben kezdett nőni a hasam is.

Ekkor valahogy elkezdtem nagyon közel érezni a kisbabánkat magamhoz, onnantól kezdve azt érzem hogy minden rendben van és lesz :)

Teljesen elmúlt a kezdeti bizonytalanság.

Hetente ultahangra menni teljesen felesleges. Elhiszem és átérzem az idegességet, de valahogy kordában kell szerintem tartanod magad. Gondolj bele, haa megszületik se lehet minden nap orvos vinni hogy biztos mindene egészséges-e a gyereknek, márpedig nem fogsz belelátni a gyerek testébe, lesznek gondjai, lesz beteg, sírni fog, lesz olyan hogy fáj valamije, de meg kell tanulni kezelni a helyzetet. A baj pedig akkor is megtörténhet ha hetente mész UHra.

Ahogy mondtam én is sokat féltem, és vártam a következő vizsgálatot hogy megbizonyosodjak róla jól van-e.

Most 30 hetesen is imádom látni természetesen, de néha inkább itthon maradnék a hűs szobába minthogy pl vésőnőhöz vagy vérvételre menjek, annyira unom már ezt az állandó ellenőrizgetést :D

2019. júl. 4. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia,

Én is nagyon para vagyok. 3.gyerek, de mégis. A nagyoknál ennyire nem féltem. A vérvétel eredményre várni nekem a legszörnyűbb, van amire 3 hetet kell.

2019. júl. 6. 06:38
 20/21 anonim ***** válasza:

2 hét után ma nyugodtam meg, amikor végre hallottam a pici szívét olyan szaporán verni, hogy tudom, élni akar. Már most imádom! :)

Kijöttem ultrahangról és elkezdtem zokogni a megkönnyebbüléstől. Aztán még 2 órán át sírtam. :D Most már fáj a szemem, abbahagyom. :D

Lesz még min izgulni a következő 30 évben. :D

2019. júl. 8. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!