Elmennétek az egyik legjobb barátnőtök esküvőjére, úgy hogy a következő hétre vagytok kiírva? Vagy ha az esküvő előtti héten születne meg mondjuk a baba? Járt már valaki hasonló helyzetben?
Utóbb igen..mert nagyon jól voltam a végén is.. 8 nappal túlvittem
Babával nem.. 1-2 hetes baba nem való oda
Utazás és semmi szempontból
A 10 hós lányomat vittük
3 nappal később az 1. Betegségével a gyerekorvosnál voltunk. (40fokos láz)
Pedig járunk közösségbe..
Terhesen elmennék. Babával, baba mellől már nem.
Javában vérzik még az ember lánya szülés után 1 héttel is. Nekem nem lenne kedvem így esküvőn parádézni,akkor sem, ha egyébként jól vagyok.
Terhesen ha a fizikai állapotom megengedi, és jól tudnám magam érezni akkor elmennék. (Mi hamarosan, kb 2 héttel a szülés előtt fogunk költözni, ami nem kívánságműsor)
Viszont 1 hetes de még 2 hetes babával már nem merném bevállalni.
Még ha pl beindulnak a fájások, akkor is simán hazaértek kocsival, nem fog kipottyani az a gyerek azonnal :D és ilyenkor természetesen jobb ha józan marad az apuka :D
De sokan ilyenkor már inkább otthon szeretbek maradni, pihenni, rendezgetni a babaholmikat, szerintem ez is teljesen érthető. Egy 39 hetes kismama csinálja azt ami jól esik neki.
Én nem tudnék nyugodtan báj vigyorogni ugy hogy a pár napos kisbabám otthon van!Az a baba nagyon picike,fél napra ott akarod hagyni?Én ennyi idővel szülés után örültem ha megtalálom a lyukat a se**emen,nemhogy kipattintsam magam és útnak induljak otthon hagyva az újszülött babámat,te jo ég...
Terhesen menj ha jol vagy,én is elmentem,amíg bírtam maradtam,táncoltam (óvatosan persze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!