Nektek is stresszes a munkahelyetek?
Szerintem nem ér annyit egy munkahely sem, hogy stresszelj. Egyrészt a baba is elmehet, másrészt rengeteg betegséget tud okozni a folyamatos stressz (gyomorfekély, reflux, izomgörcsök, migrén, szívproblémàk, fertőzések stb)
Én nem stresszelek egyáltalán munkahelyen, nyugodt munkakorulmenyek vannak. De kb a 20.munkahelyem, tudatosan kerestem ilyet.
Ne ragadja le ott
Itt azért külön kell választani: aki nem akar dolgozni, nem kell úgy a pénz és a valódi stressz! Sajnos sok nő utál dolgozni, ami meg is látszik azon, hogy szülés után még 5-6-8 évvel is otthon szenved meg keresi a kifogásokat, de nem dolgozik.
A hormonváltozás miatt is érzékenyebb lehetsz, de ha nincs képzelt stressz, akkor kár abbahagyni a tevékeny hétköznapokat. Sok pénztől is elesel, amit magatokra költhetnél, a temérdek idődet pedig fetrengéssel (durva hízás) és netezéssel töltöd, ezen az oldalon is rengeteg unatkozó leendő anyuka stresszelu magát leletelemzéssel.
A másik, hogy ha szetetnél valamikor újra ott dolgozni, ahol most, nagyobb esélyed van, ha korrekt vagy és előre bejelented, mire számíthatnak veled kapcsolatban. Pl. hogy 6., 7. hónap végéig szeretnél dolgozni, utána kivennéd a szabadságod, 2 évig tervezel otthon lenni stb. De sok nő lelép táppénzre, bajban hagy mindenkit, majd 3 év után már menne vissza, de akkor már nem kell.
Gondold át ezeketis, ha annyira gáz, persze, gyere el, de nézz a jövőbe, fogsz-e tudni munkát találni egy pici gyerek mellett? Vagy majd apuka tart el mindhármótokat?
Igen
Én fejben elengedtem
Nem is értem terhesség nélkül miért nem ment
Sokkal gördülékenyebb lett a munka is
Igen utolsó, sokan vannak így. Sajnos többen, mint kellene.
Az en munkahelyem is stresszes, de imádtam. Boltban dolgoztam, és élveztem a munkám, jó volt a csapat és meg is beszéltük a főnökkel, hogy 6 honap vegéig nyomom. Elvégre bárhol érhet stressz.
De az élet közbeszólt, bevéreztem és sajnos nem mehettem vissza az utan sem, hogy jobban lettem, doki nem engedett. De engem várnak is vissza....
Köszönöm a válaszokat!
Már kerestem másik munkahelyet de eldöntöttük, hogy jöhet a baba. Cukorbeteg vagyok, 3. baba lesz így elhízni nem fogok, munka után sem pihenek. 7 hetesen megyek orvoshoz utána is maradnék még ameddig nem találnak helyettem mást.
Én szeretek korrekt lenni, sokszor feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!