Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is stresszes a munkahel...

Nektek is stresszes a munkahelyetek?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt leküzdeni? A terhesség elején járok, szedem a magnéziumot. Mindjárt indulok dolgozni de totál stresszben vagyok.
2019. júl. 3. 07:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Ugy hogy elmesz tappenzre. Nekem irto stresszes volt mar terhesseg elott is gyomorgorccsel mentem dolgozni,amennyi ideget en lenyeltem... Mikor teherbe estem megmondtam ha engem igy kikeszitett akkor terhesen nem hagyom hogy a babam igya meg a levet,azonnal mentem tappenzre. Egy kismamanak nyugalom es pihenes kell. Nyugodtan menj tappenzre most a babad es a te nyugalmad az elso,el is vetelhetsz ha sokat idegeskedsz
2019. júl. 3. 07:17
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem ér annyit egy munkahely sem, hogy stresszelj. Egyrészt a baba is elmehet, másrészt rengeteg betegséget tud okozni a folyamatos stressz (gyomorfekély, reflux, izomgörcsök, migrén, szívproblémàk, fertőzések stb)

Én nem stresszelek egyáltalán munkahelyen, nyugodt munkakorulmenyek vannak. De kb a 20.munkahelyem, tudatosan kerestem ilyet.

Ne ragadja le ott

2019. júl. 3. 07:26
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Itt azért külön kell választani: aki nem akar dolgozni, nem kell úgy a pénz és a valódi stressz! Sajnos sok nő utál dolgozni, ami meg is látszik azon, hogy szülés után még 5-6-8 évvel is otthon szenved meg keresi a kifogásokat, de nem dolgozik.

A hormonváltozás miatt is érzékenyebb lehetsz, de ha nincs képzelt stressz, akkor kár abbahagyni a tevékeny hétköznapokat. Sok pénztől is elesel, amit magatokra költhetnél, a temérdek idődet pedig fetrengéssel (durva hízás) és netezéssel töltöd, ezen az oldalon is rengeteg unatkozó leendő anyuka stresszelu magát leletelemzéssel.

A másik, hogy ha szetetnél valamikor újra ott dolgozni, ahol most, nagyobb esélyed van, ha korrekt vagy és előre bejelented, mire számíthatnak veled kapcsolatban. Pl. hogy 6., 7. hónap végéig szeretnél dolgozni, utána kivennéd a szabadságod, 2 évig tervezel otthon lenni stb. De sok nő lelép táppénzre, bajban hagy mindenkit, majd 3 év után már menne vissza, de akkor már nem kell.

Gondold át ezeketis, ha annyira gáz, persze, gyere el, de nézz a jövőbe, fogsz-e tudni munkát találni egy pici gyerek mellett? Vagy majd apuka tart el mindhármótokat?

2019. júl. 3. 07:28
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Az én munkahelyem nem stresszes, sosem volt nyűg bejárni. A 36. hétig tervezek dolgozni. De nem értem ez miért csak teherbeesés után tűnik fel? Én eleve nem maradnék olyan helyen, ahol nem érzem jól magam.
2019. júl. 3. 08:06
 5/15 anonim ***** válasza:

Igen

Én fejben elengedtem

Nem is értem terhesség nélkül miért nem ment

Sokkal gördülékenyebb lett a munka is

2019. júl. 3. 08:09
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanezt gondolom, mint a 4-es. Terhességtől függetlenül nem kell ott dolgozni, ahol nem érzed jól magad. De valóban, sokan így gondolkodnak. "Nem baj, kihúzom, míg terhes nem leszek, utána úgyis évekig itthon leszek." Lehet lepontozni annak, aki magára ismer. (Sokan lesznek)
2019. júl. 3. 08:11
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

Igen utolsó, sokan vannak így. Sajnos többen, mint kellene.

Az en munkahelyem is stresszes, de imádtam. Boltban dolgoztam, és élveztem a munkám, jó volt a csapat és meg is beszéltük a főnökkel, hogy 6 honap vegéig nyomom. Elvégre bárhol érhet stressz.

De az élet közbeszólt, bevéreztem és sajnos nem mehettem vissza az utan sem, hogy jobban lettem, doki nem engedett. De engem várnak is vissza....

2019. júl. 3. 08:46
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
Az én munkahelyem stresszes, 12 órás és éjszakázni is kell. Amint megtudom, hogy terhes leszek, megyek is táppénzre. Ez még egészséges embernek is megerőltető. (vasút) Nem akarok hülyeséget beszélni, de asszem 3 hónapos kor után éjszakázni sem lehet. Valamikor hallottam ilyet, de még nem néztem utána.
2019. júl. 3. 08:58
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Az én munkám is stresszes pici gyerekekkel foglalkozom, nagyon sok közöttük a durván problémás. 5 hetesen szóltam a vezetőségnek, hogy babát várok és ne adjanak nekem plusz munkát, mert azonnal elmegyek táppénzre. Egyébként a babám miatt bevettem a leszarom a tablettát és egész lazán tudtam venni mindent, már nem akartam megváltani a világot. Most nyári szünet van, szeptemberben már nem megyek vissza. Most vagyok 12 hetes.
2019. júl. 3. 09:50
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már kerestem másik munkahelyet de eldöntöttük, hogy jöhet a baba. Cukorbeteg vagyok, 3. baba lesz így elhízni nem fogok, munka után sem pihenek. 7 hetesen megyek orvoshoz utána is maradnék még ameddig nem találnak helyettem mást.

Én szeretek korrekt lenni, sokszor feleslegesen.

2019. júl. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!