520 a HCG-m. Megfelelő e a terhesség ez időszakában?
Figyelt kérdés
Május 25én jött meg utoljára a mensim. Legkésőbb június 24én kellett volna meg jönnie. Szerdán (26án) és csütörtökön csináltam teszteket, mind pozitív. Voltam aznap dokinal is de ő ultrahanggal nem látott semmit. Másnap június 27én csináltak hcg vérvételt és ennek az eredménye lett 520. Ez ilyenkor normális? Amúgy ma mentem vissza az orovoshoz az eredménnyel és azt mondta majd csak csütörtökön csinál ultrahangot. Nincsen amúgy különösebb tünetem csak ilyen alhasi enyhe feszülő érzés és néha néha mintha émelyegnék de lehet már behabizom. Vélemények?2019. júl. 2. 18:56
11/19 anonim válasza:
Szerintem eleg kicsi az 520... de nem is ez a lenyeg, hanem, hogy ketnaponta duplazodjon.
12/19 A kérdező kommentje:
Duplázódott mert a tegnapi hcg 2600 lett 😊😊 ma megyek uh-ra
2019. júl. 4. 07:01
13/19 anonim válasza:
Tehat nincs miert aggodnod ;) Ird meg, hogy mi volt uh-n :)
14/19 anonim válasza:
6os és 9es vagyok.
Ez szuper. Irj majd! 😊😊
15/19 A kérdező kommentje:
Na a petezsak szabályos 5,8x7,1 mm szikholyagot még nem látott csak kezdeményt, méhnyálkahártya 20 mm 😊😊
2019. júl. 4. 10:56
16/19 anonim válasza:
Hány hetesnek mondott? Most már megnyugodtál? 😊
6,9,14es vagyok. Plusz már 23+5hkm.😊
17/19 A kérdező kommentje:
Nem mondta és el is felejtettem megkérdezni..😃 5-6 hetes lehetet szerintem kb amúgy. De mondta minden rendben és 10 nap múlva kontroll. Igen megnyugodtam mostmár főleg ha lesz szivhang is 10 nap múlva 😊
2019. júl. 4. 11:09
18/19 anonim válasza:
Szerintem biztos lesz.
Én is igy voltam az elején, pláne hogy mennyi rossz emlékem van már...
Ráadásul mi 5.héten csak egy aztán 7.héten már 2 petezsak embrioval szivpulzálással. Aztán 9.hétresajnos csak az egyik baba maradt meg.. De szerencsére Ő jol fejlődik, mozog, es már a 24.hetet töltjük.
Sokat idegeskedtem.. De miota mozogni is érzem sokkal nyugodtabb vagyok.
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt mèg rossz tapasztalatom. Úgy néz ki elsőre jött össze 😊😊 próbálom nem túl izgulni a dolgot bár eléggé izgulós vagyok sajnos..😃 annyi h van egy miomam ami szerencsére nem nőtt mióta tudok róla és nem is nagy 2-3 centis és már 3 éve ekkora. Doki mondta ha szépen fejlődik a kicsi akkor nem fog gondot okozni mert szépen löki majd kifelé
2019. júl. 4. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!