Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség áldott állapot,...

Ha a terhesség áldott állapot, miért jár sok mindenkinél egészségügyi gondokkal, fájdalmakkal a 9hónap?

Figyelt kérdés
Ráadásul sokszor nem is kis gondokkal.Mikor egy nő érzi a fájdalmakat a 9hónap alatt,mi jut eszébe ilyenkor ?
2019. júl. 1. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az jutott eszembe,hogy túl kell élni. 😀 18.hétig hányás,26. héten magzatvíz szivárgás,ami elmúlt ,(azóta sem derült ki,hogy miért volt és hogyan maradt abba)magasvérnyomás vizesedés, toxémia,majd egy sürgősségi császár. Heteket töltöttem a klinikán. Aztán a felépülés fájdalma...4 hónapos most a lányom. Szülés után azt mondtam, hogy soha többet még egy terhesség, aztán már most úgy gondolom,hogy jövőre jöhet a kistesója. :)
2019. júl. 1. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
46%

Aldott allapot vallasos szempontbol max 😂 ez teher. A szo-szoros ertelemben is es atvitten is.

Mit gondolok mikor faj vagy kellemetlen? Ez egy erdekes kerdes. Eloszor is azt, hogy na remek, hogy emlos vagyok, nem rakhatnek inkabb tojast?! Aztan azon kapom magam, hogy beszelgetek vele. Hogy figyi baba csak egy kicsit bird meg ki, es mindjart adok kajat. Ne, ne csinald ezt anyaval nem akarok hanyni. Stb. Aztan valahogy mindig tortenik valami es elmulik. A legnehezebben a fejfajast viselem mert nem hatnakna szar gyogyszerek amit szabad szedni. Ilyenkor csak meg akarok halni. Es tojasokat rakni. Sok tojast.

2019. júl. 1. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Aldott=egy vallasi utalas arra, hogy meg vagy aldva egy uj elet lehetosegevel.

Mi jut eszembe, amikor maganyosan kuzdok, gyogyszerezem magam, es nem hagy aludni a gyerek? Hogy ez egy fos, de vege lesz egyszer vegre.

2019. júl. 1. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!