Mi lesz ha bevettem egy Walurinal Maxot? (Aranyvessző)
Figyelt kérdés
Nekem ez a betegtájékoztató volt benne kizárólag, a gyógyszerésztől kértem, mondtam hogy kismama vagyok,volt még ott 6 másik féle termék,de ezt javasolta.
Most,hogy egyet már sajnos bevettem, arra kerestem rá, mennyire lesz hatékony, mire megtaláltam,hogy az aranyvessző tartalom miatt nem is javasolt szedni. Remek...
2019. jún. 30. 07:48
1/8 anonim válasza:
Semmi se lesz ne aggodj de ha fel vagy fàzva menj orvoshoz.
2/8 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy nem. Csak lett bakterium a vizeletben es mig nem megyek vissza emiatt, megelozesbol javasolta a vedono a tozegafonya kivonatokat. Igy sikerult ez :/
2019. jún. 30. 08:10
3/8 A kérdező kommentje:
Marmint nincsen tunetem,semmi..
2019. jún. 30. 08:48
5/8 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. De az eredmény 3 napja van meg és azóta nem volt esélyem dokihoz menni,még a védőnőt sem ismerem személyesen, de felhívtam az értékekkel és ő mondta, hogy amíg nem lett tuti hogy ez fertőzés, addig is szedjek tőzegafonyat. Holnap viszek új pisit, megyek beutalóért,leadom, keddre lesz új eredményem.
2019. jún. 30. 09:09
6/8 anonim válasza:
Vegyél tözegáfonyát, az valóban hatásos és lehet terhesen szedni. Pár darab aranyvesszötöl meg semmi bajod nem lesz szerintem.
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, de terhesen nekem ki se adta a patikában a gyógyszerész a tőzegáfonyát semmilyen formába, mert terhesen nem lehet szedni.Amúgy ha nagyon soká tudsz a nőgyógyászoddal beszélni egyszerűbb ha a körzeti háziorvoshoz mész ő is tudni fogja milyen antibiotikumot szedhetsz terhesen.
8/8 A kérdező kommentje:
Pont ez a bajom amúgy,hogy azért egy gyógyszerésznek illene tudni ezt :( direkt rákérdeztem.
2019. jún. 30. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!