Walurinal Maxot lehet szedni ha közben megjön, és a fájdalom miatt beveszek egy Algoflex M-et?
Figyelt kérdés
mennyi idő után hathat amúgy ha csak 10 db-osat vettem ?#felfázás #urológus #húgyhólyag #hüvelygyulladás #szirup #hüvely fertőzés #tőzegáfonya kapszula #Escherichia coli baktérium #nőgyógyász #Walurinal Max
2018. márc. 29. 21:03
1/2 anonim válasza:
Lehet szedni miközben megjön, én is most szedem felfáztam és megvan egyszerre, reggel este szedem 2 napja, mellé nagyon sok folyadékot és tőzegáfonya teát iszok, már kevésbé fáj és nem kell gyakrabban wcre mennem.
Édesanyukám ajánlotta, neki 1 nap alatt rendbetette. De hozzáteszem, nekem még annó vesemedence gyulladásom volt és nehezebben gyógyulok fel a felfázásból.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok, most látom több mint 2 éves a kérdés:D Elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!