Algoflex vagy algopyrin?
Figyelt kérdés
Erős, fájó menszire melyik gyógyszer a jobb?
Azt tudom, hogy az algoflex ibuprofén tartalmú, míg az algopyrin metamizol.
Eddig, ha kellett úgymond megszokás miatt algoflexet szedtem (sima 400mgosat), az 500mgos algopyrinből viszont csak felet mertem eddig bevenni, mert úgy hallottam az sokkal erősebb gyógyszer, és a mellékhatásai is durvábbak.
Esetleg saját tapasztalat,vagy ha ilyenben dolgozol/ jártas vagy, kérlek segíts! Előre is köszi a válaszokat!
2017. aug. 1. 07:09
1/6 anonim válasza:
Algoflex + no-spa.
Görcsoldót is érdemes a fájdalomcsillapító mellé használni.
2/6 anonim válasza:
Osztom az előző vélemênyét.Létezik az Algoflex M nevüű gyógxszer,az is ennek a kettőnek a keveréke.
3/6 anonim válasza:
Nekem csak egyedül az algopyrin használt, pedig sokat kipróbáltam. És többnyire még abból sem elég az egy darab. Durvább hónapokban 3 db segít csak. :(
4/6 anonim válasza:
Nálam az algopyrin jobban teljesít, nyilván mert erősebb. Gyorsabban hat, tovább tart. Nuygodtan be lehet venni egy egészet, nem nagyon van mellékhatása (nálam legalább is). Esetleg kicsit elnyom meg álmosít.
5/6 anonim válasza:
Ez nem igaz,hogx erősebb.Más hatóanyag,és minden szervezet másképp reagál az egyes hatóanyagokra.Nekem az Algopyrin semmit nem ér,ellenben az ibuprofen tartalmú gyógyszerek nagyon is.
6/6 anonim válasza:
Cataflam a legjobb. Nekem csak ez segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!