Kora reggeltől dagad a lábam, kinek mi segített?
Figyelt kérdés
Reggeltől estig dolgozok végig héten. Ülő munkát végzek. 23 hetes terhes vagyok. De már olyan szinten dagad a lábam, hogy szinte fáj. Már a kéz fejem is kezd dagadni.
Van láb tartóm, de nem sokat segít. Nincs rá lehetőségem hogy le feküdjek a nap folyamán és felpolcoljam a lábaim.
Adjátok valami ötletet legyszi
2019. jún. 28. 11:09
1/6 anonim válasza:
Próbálj sétálni, óránként 5 percet, nekem segített.
2/6 anonim válasza:
Sok víz
4l-t küzdöttem le
Ha nem javul, akkor jelezd a dokinak
Bajt is jelezhet( toxémia)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy toxémia. Nincs vérnyomásom
2019. jún. 28. 12:11
4/6 anonim válasza:
Elég csak egy tünet a 3-ból. Én 19 hetesen jeleztem a dokimnak hogy nagyon vízesedek sűrgőségi vizelet és vérmintát vett
5/6 anonim válasza:
Kompressziós harisnya.Hordtam télen, nyáron, nem dagadt a lábam. Ha kihagytam egy-két napot durván fel volt dagadva a nap végére. Lefekvés előtt pedig mindig csináltam könnyített pár perces visszér tornát.
6/6 anonim válasza:
Sajnos nekem semmi nem segít, kizárólag a pihenés. :/ Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!