Donát vagy Barnabás? Kinek melyik tetszik és miért?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Sipos.2010. júl. 9. 15:18
1/14 anonim válasza:
Ha a kettő közül kell választani, akkor szerintem inkább a Barnus.
3/14 anonim válasza:
Nekem a Donát régi nagy kedvencem (mint Doni), de ehhez a vezetéknévhez a Barus jobban passzol sztem.
4/14 anonim válasza:
Hát nekem egy kacsa jut eszembe a Donát névről, úgyhogy a második. Amúgy is a Barnabást jobban lehet becézni.
6/14 anonim válasza:
Szerintem Barnabas. Egyreszt jobban illik a vezeteknevetekhez, en meg ismerek is egy Sipos Barnabast.
A Donat nev ugy nem tetszik nekem, ahogy van, negativ szemelyhez is tudom kotni, deez en vagyok. Nektek kell tetszen.
7/14 anonim válasza:
Barnabás!
Ez olyan aranyos és klasszul lehet becézni!
A Donát nekem sem jön be.
8/14 anonim válasza:
Sipos Barnabás - sokkal szebb dallama van így a névnek. Viszonylag rövid vezetéknév, hosszú keresztnév mindig szép együtt. (És lehet, h ezzel nem sokan vagyunk így, de nekem mindkét név nagyon szimpi :))
10/14 anonim válasza:
Az én kisfiam Barnabás és olyan jól lehet becézni is.Egyértelmű a szavazatom:Barnabás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!