Ádám vagy Barnabás legyen a neve a Picinek? Miért?
Figyelt kérdés
...csak kíváncsiság...2011. júl. 23. 21:13
1/8 anonim válasza:
Én tuti az Ádám nevet adnám neki. A Barnabás név egy rossz kollégára emlékeztet.
2/8 anonim válasza:
Én egyiket sem választanám, de ha ez a kettő a lehetőség, akkor azt, amelyik jobban megy a vezetéknévhez. Így látatlanban a Barnabást javasolnám, Ádám sok van és nálunk nem utolsó az sem, hogy szentestére esik a névnapja :D
3/8 anonim válasza:
Szia szerintem Barnabás..
Nekem is kisfiam lesz és a Barnabás is szerepel a listámon:)
4/8 anonim válasza:
hello, de érdekes...az én nagyfiam Barnabás, most ujra babát várok, s ha Ő is kisfiú Ádám lesz:DDDDD
5/8 anonim válasza:
A Barnabásra szavaznék, a lányom keresztapját így hívják és nagyon kedves, jópofa ember. Ádámbó pedig tényleg rengeteg van.
Mikor még gimibe jártam 9 fiúból 6 ádámunk volt.
6/8 anonim válasza:
Nekem csak az Ádám tetszik ha lenne mégeggy fiam lehet adnám neki ezt a nevet.
7/8 anonim válasza:
Mindkettő nagyon tetszik, nehezen tudok választani. :D De talán inkább a Barnabás. :D
8/8 anonim válasza:
Szerintem mindig van olyan, amelyikhez jobban húz a szív.. Ha pároddal nem tudtok megegyezni, vezetéknévtől tenném függővé, és esetleg attól, hogy nem esik-e túl közel a szülinapjához, vmint, hogy van-e belőle már a családban. Ha végképp nem lehet dűlőre jutni, kapja mind a kettőt. Nekem egyébként mindkét név tetszik, van a környezetemben, mindkét kisfiúnál pont az a név illik rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!