Méh külső falába egy duddort érzek ez lehet mioma? Voltam orvosnál de nem vette észre . Aggódók mert babát várok és olvastam vetélést is okozhat .
Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 21:05
1/21 anonim válasza:
Gondolod, hogy amit az orvos nem vett észre, azt majd te kitapogatod?
2/21 anonim válasza:
Nem tudom ha y hetes, de ahogy növekszik a méh egyre jobban "dudorodik" . Az elején csak egy kisebb dudor érezhető.
3/21 anonim válasza:
Miért nem mondtad neki, hogy te ott érzel valamit és nézze meg mi az.
Nem vette észre..... Nyisd ki a szád.
4/21 A kérdező kommentje:
Jó de ezt hogy mondjam el ? Hogy fel nyúltam egyszer azóta nézem hogy mindig ott van
2019. jún. 22. 21:58
5/21 anonim válasza:
Az a méhszáj lesz. Kemény és ovális.
6/21 anonim válasza:
"méh külső falában"
"felnyúltam"
Tessék? Első körben döntsd már el, hogy mégis hol érzel és mit...
7/21 anonim válasza:
Uhh, na, akkor fuss neki még egyszer.
Ha felnyúltál és itt érezted, az nem a méhed külső fala. Legalábbis logikusan azt gondolom, hogy ha a külső falán lenne, ahhoz nem kellene felnyúlkánod!
9/21 anonim válasza:
?? Még mindig nem értem, hogy te hogyan tapinthatnál magadnák hüvelyben keresztül bármit is a méhfalában.
10/21 anonim válasza:
Jó lenne ha nem nyúlkálnál fel magadnak mert felviszel valami jó kis fertőzést aztán majd lesz min aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!