Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méh külső falába egy duddort...

Méh külső falába egy duddort érzek ez lehet mioma? Voltam orvosnál de nem vette észre . Aggódók mert babát várok és olvastam vetélést is okozhat .

Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A méhszájig tudsz csak felnyulni.

Terhesség alatt a mehszaj zárt, a nyákdugo is védi, nem tudsz felnyulni a méhbe!

2019. jún. 23. 07:48
 12/21 anonim ***** válasza:
😂😂😂🤦
2019. jún. 23. 10:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni kívül érzem a duddort. Ha kicsit benyúlok hüvelybe
2019. jún. 23. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

Hát ezt pl nem lehet érteni. Kívül érzed, ha benyúlsz. Mi van?

Nincs semmi bajod, csak meg kellene ismételni a tizedikes biológiát.

2019. jún. 23. 10:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a méhszájad, már leírták. Ne legyél már fogyatékos.
2019. jún. 23. 11:05
 16/21 anonim ***** válasza:
90%

Kívül érzed, ha benyúlsz???

🤣🤣🤣

Kiégtem

2019. jún. 23. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt kellene megértened végre, de látom, nagyon nehezen megy, hogy a hüvelyeden keresztül csak a méhszájaidig tudsz felnyúlni. A felnyúlkálásoddal a külső méhfaladat nem éred el, mert fizikailag, anatómiailag LEHETETLEN. Amit érzel, az nem a külső méhfaladon van, ugyanis azt a hüvelyen keresztül nem tudod kitapintani. Így már világos? Amúgy meg bármi rendkívülit, vagy annak véltet tapasztalsz, szólj az orvosodnak, pont azért van. Remélhetőleg majd arról is meggyőz, hogy hagyj fel evvel a roppant kártékony és teljességgel fölösleges "önvizsgálattal", aminek várandósan nopláne csak rizikója van, nem kellene koraterhesen a méhszájadat taperolni, nagyon nem.
2019. jún. 23. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nézd már meg a képet amit linkeltél. Látod rajta alul azt a bemenetet? No, pont addig tudsz felnyúlni, a méhfalad utána következik, ahova te már onnan nem érsz el, hihetetlen, hogy még be is linkeled, ott az ábra és te valami olyan elemi kavarodásban vagy, hogy nem tudod értelmezni a a méhszájhoz képest a többi (belső/külső méhfal) hol helyezkedik el...
2019. jún. 23. 11:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én értem mire gondol, benyúl magának, de nem a méhbe hanem csak kívül a méhen, azaz a méhszájig. Na azt érzi. Azért ez a kérdező meg válaszolók számára sem kéne hogy ilyen qrva bonyolult legyen....
2019. jún. 23. 12:23
 20/21 anonim ***** válasza:
19es: egyértelmű a válaszolóknak, írták is már 5en legalább
2019. jún. 23. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!