Melyik a legjobb terhesvitamin?
Én Elevitet szedek, már a 2-est.
Nekem is ez volt a legszimpibb.
Ami a nagy babát illeti, nem hinném hogy a vitaminhoz van köze, inkább genetika hogy mekkora lesz a gyerek. Sok helyen olvastam ezt a teóriát, de az orvosom is és a védőnőm is azt mondta hogy nem a vitamin a ludas.
Ha nekem nagy babám lesz akkor nem fogom a vitaminra fogni, mert én is és a párom is3,8 kg-val születettünk 😬😁
Első babánkat 20 hetesen vesztettük el. A baba egeszeges volt, a lepennyel voltak gondok, genetikai vizsgálatot kovetoen kaptam m.burok gyulladást ,igy megindult a szülés. Vele gravidat szedtem, de csak miután kiderült a terhesség.
Őt kovetoen, már tudatosabb voltam és femibiont kezdtem szedni már a fogantatás előtt, egészen a 12.hétig,ekkor váltottam át a gravidára. Egészség kisfiunk született, így nincs panaszom ezekre, teljesen probléma mentes volt a terhesség is.
A minap olvastam egy cikket, hogy ezek a vitaminok nem csak az anya egészségére hatnak jótékonyan, hanem a magzatéra is. Listát nem írtak, hogy melyek azok amelyek a legjobbak ezért merült fel bennem a kérdés.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!