18. héten semmi has normális? Mozgást se érzek még. Lehet minden rendben?
Elso gyerekkel en 19-20 het korup ereztem eloszor magzatmozgast es a hasam is csak felido utan kezdett latszodni, akkor sem volt meg szinte semmi. Talan 28 hetesen latszodott mar, hogy terhes vagyok.
A masodik babat ereztem viszonylag hamar, a harmadikat pedig 18 hetesen csak.
Pocak szempontjabol pedig szinten nem volt semmi felidoig, a harmadiknal volt az, hogy 24-25 hetesen mar rakerdezett a szomszed, hogy babat varok-e. Pedig a normal, testhezallo ruhaimat hordtam, nem rejtegettem magam. Masoknak meg a tobbedik terhesseg hamar latszodik, nah, nekem nem. :)
Szoval ezek miatt tenyleg ne aggodj.
Normális hogy nem látni még, tényleg alkati, valakinek már a 8-10.heten lehet látni, valakinek csak a 20.het után.
Magzat mozgás is változó, első babámat a 19.heten éreztem először.
Nyugi biztosan nincs semmi baj
8-as.
Inkabb izomzattol fugg, mert en is magas vagyok es vekony, megis keson latszodott meg a harmadik is.
Sportolok, a doki nekem azt mondta, hogy minel erosebb a hasizom, annal kesobb latszik altalaban.
De itt mar okyat is olvastam, hogy a mehlepeny helyzetetol is fugg, hogy hol tapad. Nalam az sem jott be, mert volt mar mehlepenyem hatul, elol, fent, megsem volt pocak szempontjabol igazan elteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!