1/6 anonim válasza:
8-át miután hazamentem a korhazbol akkor álltam újra mérlegre, 2 kilóval kevesebb voltam, mint terhesseg előtt.
Két honaposak múltak a fiúk, szoptatás alatt fogytam meg két kilót.
Előző terhessegemnel is így volt, úgy tűnik ez a legjobb fogyókúra nekem
2/6 anonim válasza:
25-öt. 50 voltam, mikor terhes lettem, 75-tel mentem szülni. 63-mal jöttem haza, pár hét alatt lement a maradék is, most olyan 53 vagyok, 7 hónaposak az ikrek.
4/6 anonim válasza:
13-at. Két imádnivaló csajjal voltam kismama.
5/6 anonim válasza:
Nem én, de tesóm 19 kg-t szedett fel, 37. héten normál súllyal születtek a kicsik (2,51 és 3,1 kg-val), szülés után kb 11 kg le is jött azonnal, aztán 1-2 hét alatt az összes víz is lement róla, majd kb 1 éves korukra a teljes pluszt leadta a sürgés-forgás miatt. :)
6/6 anonim válasza:
57 kilóról indultam, 71 kilóval mentem szülni 36 hetesen. 2300 és 2200 grammal születtek. Kilenc nappal a műtét után álltam a mérlegre, ekkor 58,5 kilót mutatott. Az ikrek négy hónapos korára 53 kilóra fogytam. Szoptattam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!