19 hetes kismamák, mennyit hiztatok idáig?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 23:06
2/10 anonim válasza:
Egy grammot se híztam, de nem is fogytam sajnos, a 20. hétben járok.
Első terhességemnél 4 kilót fogytam a 24. hétig.
3/10 anonim válasza:
Én a 28. hétig nem híztam semmit, pedig bőven volt étvágyam és egyszer sem voltam rosszul. Most 37 hetes vagyok, plusz 4 kilónál tartok. :)
4/10 anonim válasza:
Ma vagyok 21. hetes, eddig 6 kg jött fel. 53-ról 59 kg-ra.
Nem hánytam egyszer sem és 180 g-os szénhidrát dietán vagyok évek óta IR miatt, szóval teljesen egészségesen étkezem.
Eddig két cukorterhelésem volt a 21 hét alatt, egy cukros löttyös és egy reggelizős, tökéletes eredménnyel.
szóval nem tudom mitől jönnek a kilók, picit zavar, de védőnő szerint teljesen normális, se nőgyógyász se endokrinológus nem nézett csúnyán eddig miatta. De remélem nem +20 kilóval zárom majd.
5/10 anonim válasza:
Igaz én 28hetes vagyok... én 12 kg híztam eddig
6/10 Bogi1990 válasza:
-5 kg... De volt/van miből. Sajnos/szerencsére.
Nagyon rosszul voltam a 14. hétig, most meg étvágyam nincs.
Remélem nem is nagyon fogok hízni.
9/10 anonim válasza:
Én ugyan már 33 hetes vagyok, eddig 4 kiló. Remélem 10 kg alatt megúszom.
10/10 anonim válasza:
20 hetes vagyok és eddig +3kg-nál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!