Melyik héten válik egyértelművé, hogy megmaradnak az ikrek?
Sziasztok!
Lombikom volt,2 embriót ültettek vissza,először csak 1 látszódott,mert elöl tapadtak meg,és a hüvelyivel nagyon nehéz észrevenni.
7 hetesen voltam utoljára UH-n és ott már látszódott 2 embrió. mindkettőnek volt szívverése,és az egyik 0,6cm a másik meg 0,7cm
Mikor fog kiderülni,hogy megmaradnak-e mindketten?
Legközelebb 9+2 hetesen megyek,ha akkor is ott lesznek és fejlődnek, azt már vehetem biztosra?
köszi
Ha megszületnek.
Egyébként ebben is 12 hét a vízválasztó. Ha akkor ketten vannak, akkor általában végig ketten maradnak. De sajnos baj bármikor történhet.
köszi a válaszokat!
Valóban a riogatást kihagyhattátok volna!
Van már egy gyerekem,tudom milyen a terhesség. és nem fogom végig aggódni. persze hallottam már olyat hogy valakinek 32 hetesen halva született a babája,de nem erre nézek. Engem leginkább ez a felszívódás téma érdekelt.
Most ezen mi volt a riogatás? Te kérdeztél valamit, mi meg válaszoltunk. Láttam már olyat is, ahol huszonikszedik héten halt el az egyik magzat, tehát nincs olyan, időpont, hogy azután már nem lehet baj. Felszívódni 12. hét után már nem fog, ha el is hal, akkor is ott marad.
De nyilván van ezer meg egy problémamentes ikerterhesség is, kívánom, hogy a tiéd is az legyen.
Szia.
Én nem lobikos vagyok. De gyogyszerrel estem teherbe.
5hét esen 1petezsák látszott. 7hetesen már két szivecske pulzált. 9hetesen mikor vissza mentem már csak az egyik magzat volt meg. A másik elkezdett felszivódni. Azóta a 22.hétbe léptem és sajnos azviker testvér nálam teljesen eltünt, csak a petezsák van ott.
De bizz abban hogy nálad mindkettő ott lesz és szépen fejlődik! Pozitivan állj hozzájuk. Ne olvasgass semmit a neten. Ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!