Ikres anyukak, van valaki akinek az elso uh-n egy babat mondtak es csak kesobb derult ki hogy ikrek?
6 hetesen egy baba, 12. héten kettő...
Ők voltak az elsők, én nem tudtam, mit kéne látni az UH-on, de az egy szívhangot én is láttam.
En 8 hetesen voltam uh-n es egyet lattak. Csak azert gondoltam hogy ketto mert lombik volt es ket embriot kaptunk vissza es en vegig ugy ereztem hogy megtapadt mind a ketto...de gondolom rosszul..
Igazabol nagyon orulok hogy az az egy baba megtapadt es minden rendben vele..:) :)
Csak gondoltam hatha megis...hatha nem vettek eszre a masikat...gondolom ennek azert tul sok eselye nincs bar ezek szerint ki tudja...
Mindegy lenyeg hogy jol vagyunk!!!! :) :)
Ez az egy baba is csoda <3 <3 <3
Koszonjuk!! :)
Mi az Egyesult Kiralysagban elunk, itt van egy intezet oda jarunk..8 es fel hetes vagyok.
Nektek is gratulalok!!! de jo, mind a ketto megtapadt? de erdekes hogy mar olyan hamar latszodtak...huvelyi uh-t csinaltak? hany hetesen?
Boldog babavarast!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!