Babaruhákat hányszor mostátok ki terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
1szer kimostam kb 2-3hónapja amiket akkor kaptunk,és nemtudom hogy kimossam-e még egyszer,vagy elég volt az az 1?A szekrénybe vannak behajtogatva,már csak vasalni kell.Szerintetek?(35h)
2010. júl. 8. 18:06
1/8 anonim válasza:
akkor sztem nem kell..
én úgy szoktam hogy ha menet közben veszek nekik valamit akkor hazajövetelkor kimosom és közvetlen használat után tehát amiket a mostani pocakbabának vettem már tisztán vannak a szekrényben de szülés elött még kimosom majd.
2010. júl. 8. 18:08
2/8 A kérdező kommentje:
amiket veszek/kapunk,én is mindig egyből kimosom,csak akkor kaptunk egy nagyobb "adagot",és egyből kimostam,de ennek már 2-3hónapja,azért kérdem hogy kikell-e még mosnom azokat,vagy nincs baja,jó az úgy?
2010. júl. 8. 18:11
3/8 anonim válasza:
ha nem érte por vagy más szennyeződés akkor nem kell... gondolom szekrényben van csukott ajtó mögött.
annyi lehet hogy használatkor nem lesz friss illatu mint a frissen mosott...
én is két hónappal szülés elött mostam ki mindent és csak ennyit észleltem ...
2010. júl. 8. 18:13
4/8 anonim válasza:
Mi is kb. 1-2 hónapja mostuk ki, ki is vasaltuk, azóta a baba szekrénykéjében vannak, összehajtva, felakasztva. Szerintem semmi bajuk nem lesz így :)
37 hetes kismama
2010. júl. 8. 18:22
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek:)Az első 2-3hétben sokszor nyitva hagytam a szekrényajtót,hogy szellőzzön,de a szekrény miatt,mert"újaszaga"volt(de a ruhák nem vették át),mert csináltattuk.
2010. júl. 8. 18:25
6/8 anonim válasza:
nagyon jól tetted én átmostam sima felületmosóval és aztán hagytam szellőzni egy hétig utánna pakoltam be..
ügyes vagy! Jó babavárást!!!
2010. júl. 8. 18:34
7/8 anonim válasza:
Mindket terhsseg alatt egyszer-egyszer. Hozzateszem, hogy nem vagyok tul buzgo, sok dolgom van, igy igyekszem nem csinalni felesleges munkat. Szoval mindketszer 35 hetesen mostam ki mindent, kivasaltam, tiszta zsakba becsomagoltam es beraktam a szekrenybe, csak akkor raktam a polcokra, amikor hazamentunk a babaval a korhazbol. Igy teljesen jo, frissen mosott illatuk volt.
2010. júl. 8. 21:11
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!Az első adagot mégegyszer nem mosom ki,a többit meg ma mostam ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!